مدیر آموزش و پرورش تایباد:
دانش آموزان تایبادی هر ساله بیش 20 درصد رشد تحصیلی داشتند/ با گسترش هنرستانها بیکاری و کمبود اشتغال را از بین میرود
مدیر آموزش و پرورش تایباد گفت: در چندسال اخیر دانش آموزان شهرستان تایباد هر ساله بیش از 20درصد در بدست آوردن رتبه های برتر دانشگاهی رشد داشته اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، عباس عباسی، مدیر آموزش و پروش شهرستان تایباد در مراسم نواختن زنگ مهر و مقاومت در هنرستان حضرت معصومه(س) ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: در اولین روز سال تحصیلی جدید بخاطر رشد تحصیلی که در چند سال اخیر در تایباد اتفاق افتاده است، از تمامی معلمین و مدیران این شهرستان تشکر می کنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,وی تصریح کرد: در چندسال اخیر دانش آموزان شهرستان تایباد هر ساله بیش از 20درصد در بدست آوردن رتبه های برتر دانشگاهی رشد داشته اند.
,وی با بزرگداشت مقام شامخ شهدا، افزود: آموزش و پرورش تایباد در هر مدرسه ای که نام آن مزین به نام یک شهید بوده است، یادواره ی شهید در آن مدرسه برگزار کرده است.
,عباسی بااشاره به شعار سال (اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل)، افزود: ما در سال اقدام و عمل پژوهشکده شهدا را در اداره آموزش و پرورش تایباد راه اندازی کردیم.
,مدیر آموزش و پرورش تایباد گفت: ما اگر دو اولویتی که مدیر کل آموزش و پرورش استان به آن اشاره کرده اند یعنی توجه به «ایثارگران و شهدا» و «برپایی نماز» را مدنظر داشته باشیم، قطعا به سرمنزل مقصود خواهیم رسید.
,وی خاطرنشان کرد: ما کمبودهایی داریم و منکر این موضوع هم نیستیم، اما با اقدام و عمل کارها را بدرستی جلو خواهیم برد و با وحدت و همدلی میهن خویش را آباد خواهیم کرد.
,وی در پایان بااشاره به اهمیت هنرستان ها، تاکید کرد: هنرستان ها درس زندگی و درس عملی به فرزندان ما می دهند و هنرستان ها با آموزش درست، بیکاری و کمبود اشتغال را از بین خواهند برد.
,گفتنی است، قادری نماینده مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این مراسم پیام مدیرکل را برای دانش آموزان و مسئولین شهرستان تایباد قرائت نمود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه