فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش:
پهلوگیری ناو ایتالیایی در بندرعباس/ ایران و ایتالیا رزمایش دریایی مشترک برگزار می کنند
فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش با اشاره به پهلوگیری ناو اعزامی کشور ایتالیا در اسکله نیوری دریایی ارتش افزود:رزمایش مشترک دریایی ایران و ایتالیا در آبهای کشور برگزار میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هرمز؛امیر حسین آزاد، فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در استان هرمزگان با اشاره به پهلوگیری ناو اعزامی کشور ایتالیا در اسکله منطقه یکم امامت نیروی دریایی راهبری ارتش گفت: فرمانده ناو یورو به همراه سفیر کشور ایتالیا و همچنین وابسته نظامی کشور ایتالیا در ایران با فرمانده منطقه یکم امامت دیدار کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی با بیان اینکه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران هرساله میزبان ناوگروه های اعزامی از کشور های دیگر دنیا بوده است، اظهار کرد: بین المللی بودن نیروی دریایی در تمامی کشورهای جهان، هرساله یگان های نظامی دریایی متشکل از ناوها و یگانهای پروازی در قالب ناوگروه به کشورهای دیگر عزیمت می کنند.
,آزادافزود: هدف از این سفرها، تعاملات دریایی بین المللی و گاهی بمنظور انجام تمرین های دریایی مشترک و یا انجام رزمایش های مشترک بین دو یا چند کشور است.
,وی از تعاملات دریایی و سیاسی بین دوکشور و مشترکات فرهنگی خبر داد و تاکید کرد: ناو اعزامی از کشور ایتالیا با اهداف سیاسی، فرهنگی و نظامی به ایران سفر کرده و در این سفر از برخی جزایر استان هرمزگان بازدید می کنند همچنین انجام تمرینات دریایی مشترک و تعاملات سیاسی از جمله برنامه های ناو ایتالیایی است.
,فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: دشمن بدنبال تخریب جمهوری اسلامی ایران بوده و تلاش در اجرای پروژه ایران هراسی و ناامن بودن ایران داشته است، لیکن با اثبات حقیقت برای کشورهای همسایه، منطقه و دیگر کشورهای جهان در خصوص امنیت بالای این مرز و بوم در دنیا، نیروهای نظامی سایر کشورها -بالاخص نیروی دریایی- به ایران عزیمت و در برنامه های مشترک فی ما بین شرکت می کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه