فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب:
قدرت دفاعی و نظامی سایه جنگ را از کشور دور کرده است/ دشمنی استکبار جهانی و آمریکا با ما هیچ وقت کم نمی شود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب گفت: اینکه بگوییم مذاکره، سایه جنگ را از سر ایران کنار زد، حرف صحیحی نیست بلکه آنچه سبب شد تا سایه جنگ از سر ما برود، قدرت دفاعی، نظامی و امنیتی نیروهای مسلح ماست نه دیپلماسی و کارهای سیاسی.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، سرهنگ پاسدار جواد مولودی در یادواره شهدای کوی شهید باکری میاندوآب با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران، فرهنگی ایثار و شهادت را دوباره زنده و احیا نمود، اظهار کرد: شهدا برای دفاع از دین و آرمان های اسلام و انقلاب، جان خود را فدا کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب با اشاره به اینکه ما امنیت امروز را مدیون خون شهدا هستیم، افزود: شهدا از عزیزترین سرمایه زندگی خویش گذشته و برای ما امنیت به ارمغان آوردند و ما اکنون وظیفه داریم تا ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.
,وی با بیان اینکه امام حسین(ع) در مقابل یزید و منحرفان از دین ایستادند، گفت: امروز نیز استکبار جهانی و در راس آنها آمریکا، یزیدیان زمان هستند و همان خواسته های یزید را که از امام حسین(ع) داشتند، بیان می کنند.
,مولودی اشاره به اینکه دشمنان به دنبال اسلام آمریکایی در مقابل اسلام ناب محمدی(ص) هستند، تصریح کرد: آمریکا می خواهد تا ما از اسلام آمریکایی تبعیت کنیم و از اسلام ناب محمدی(ص) دست بکشیم.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب با تاکید بر اینکه شهدا با ایثار و رشادت های خود درس فراموش ناشدنی به یزیدیان زمان دادند، اظهار کرد: ما باید قدردان خون این عزیزان و امنیتی باشیم که به برکت خون شهدا به دست آمده است.
,وی به دشمنی و توطئه های استکبار جهانی علیه نظام و انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: اینکه فکر و باور کنیم، آمریکا دشمنی اش با ما را کمتر کرده و یا دست کشیده، فکر درست و منطقی نیست، چرا که استکبار هیچ گاه از دشمنی اش نسبت به انقلاب اسلامی دست بر نمی دارد.
,مولودی با بیان اینکه اینکه دشمنان، داعش را برای ایجاد ناامنی در ایران ایجاد کردند، گفت: اینکه بگوییم مذاکره، سایه جنگ را از سر ایران کنار زد، حرف صحیحی نیست بلکه آنچه سبب شد تا سایه جنگ از سر ما برود، قدرت دفاعی، نظامی و امنیتی نیروهای مسلح ماست نه دیپلماسی و کارهای سیاسی.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب با اشاره باید وصیت نامه و زندگی نامه شهدا را مطالعه کرده و آن را در زندگی خود بکار بگیریم، اظهار کرد: باید در راه آرمان های شهدا گام برداشته و سبک زندگی فردی و اجتماعی ما سبک زندگی اسلامی و منطبق بر دین و تعالیم دینی باشد.
,وی با تاکید بر اینکه شهدا به یادواره های شهدا نیازی ندارند بلکه ما به یادواره ها نیاز داریم، افزود: شهدا از ما می خواهند تا پایبند و حافظ آرمان های این عزیزان بوده و آن را در عمل نیز نشان دهیم.
,مداحی در مدح 59 شهید کوی شهید باکری میاندوآب از دیگر بخش های این مراسم معنوی بود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه