رئیس اداره آموزش و پرورش طرقبه شاندیز:

کلاس‌هایی با پنج دانش‌آموز هم در روستاها استمرار دارند/ مهم‌ترین سیاست آموزش و پرورش، جلوگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان است

کلاس‌هایی با پنج دانش‌آموز هم در روستاها استمرار دارند/ مهم‌ترین سیاست آموزش و پرورش، جلوگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان است
رئیس اداره آموزش و پرورش طرقبه شاندیز با بیان اینکه در ابتدای شروع سال تحصیلی هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود افزود: در راستای توسعه زیرساخت ها و تأمین فضای آموزشی مورد نیاز شهرستان، در سال گذشته 3 مدرسه و امسال هم تا پایان مهر ماه 5 پروژه آموزش و پرورشی را به بهره برداری خواهیم رساند که ظرفیت فضای آموزشی شهرستان را افزایش خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید احمد باقری رئیس اداره آموزش و پرورش طرقبه شاندیز در گفتگو با طرقبه‌نیوز، ضمن اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید درشهرستان با 12هزار دانش‌آموز و همچنین نواخته شدن زنگ های بازگشایی، ایثار و مقاومت و زنگ نماز نیز در تمامی مدارس گفت:  شعار امسال، «آموزش و پرورش تمام‌ساحتی با تأکید بر کیفیت و عدالت» نامگذاری شده به این معنا که دانش آموزان باید در تمام زمینه های اخلاقی، دینی، هنری و فناورانه، زیبایی شناختی و تربیت بدنی با حضور معلمان ماهر و نخبه گام بردارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه‌نیوز,

وی با بیان اینکه در ابتدای شروع سال تحصیلی هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود افزود: در راستای توسعه زیرساخت ها و تأمین فضای آموزشی مورد نیاز شهرستان، در سال گذشته 3 مدرسه و امسال هم تا پایان مهر ماه 5 پروژه آموزش و پرورشی را به بهره برداری خواهیم رساند که ظرفیت فضای آموزشی شهرستان را افزایش خواهد داد.

,

باقری در ادامه اظهار داشت: با توجه به افزایش جمعیت در تعاونی های مسکن شهرستان با کمبود فضای آموزشی مواجهیم که با اقداماتی از جمله جذب خیرین مدرسه‌ساز و تخصیص اعتبارات دولتی در حال پیگیری هستیم اما علی رغم  سیاست آموزش و پرورش در حذف مدارس دو نوبته، 3 مدرسه دونوبته در شهرستان فعال است.

,

وی با اشاره به حضور 1200 دانش آموز کلاس اولی در طرقبه شاندیز تصریح کرد: کمبود نیروی انسانی در شهرستان وجود ندارد و همه مدارس دارای معلم و برنامه درسی هستند چراکه یکی از مهم ترین سیاست های آموزش و پرورش، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و ریشه کن کردن بی‌سوادی است.

,

رئیس اداره آموزش و پرورش طرقبه شاندیز با بیان اینکه در مناطق شهری اجازه استمرار فعالیت مدارس دارای جمعیت زیر نرم دانش آموز و تبدیل آن به کلاس‌های چندپایه وجود ندارد خاطرنشان کرد: در روستاها کلاس هایی با پنج نفر دانش آموز هم استمرار خواهد داشت و حتی برخی مدارس تعطیل در چند روستا از جمله فیانی و فرح آباد نیز امسال فعال شده است

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه