برنده خوش شانس همایش پیاده روی، جایزه خود را به بهزیستی اهدا کرد

برنده خوش شانس همایش پیاده روی، جایزه خود را به بهزیستی اهدا کرد
برنده خوش‌شانس همایش پیاده روی خانوادگی در میاندوآب جایزه ویژه این همایش را که نصیب وی شده بود، به اداره بهزیستی این شهر اهدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، همایش پیاده روی خانوادگی روز جمعه به مناسبت هفته دفاع مقدس و همزمان با سراسر کشور  در میاندوآب نیز برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,

در پایان این همایش به قید قرعه به 40 نفر از هزاران شرکت کننده در این همایش، جوایز نفیسی از جمله دوچرخه اهدا شد.

,

اما با خبر شدیم که یکی از برندگان در این همایش، دوچرخه ای را که از لحاظ ریالی ارزشمند ترین و بهترین جایزه این همایش بود و به قید قرعه نصیب وی شده بود، به اداره بهزیستی میاندوآب برای کمک به نیازمندان و افراد تحت پوشش اهدا کرده است.

,

(ب) برنده خوش شانس این دوچرخه که از کارکنان ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب است و نخواست نامش فاش شود، در گفت و گویی هدف خود از این کار را یاری رسانی به نیازمندان عنوان کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس، رزمندگان ما از جان خود گذشته و ایثار کردند و اکنون ما باید در همه عرصه ها ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم و دستگیری از نیازمندان نیز یکی از این موارد است.

,

هم چنین علی کریمی رئیس اداره بهزیستی میاندوآب نیز از این اقدام ارزشمند و پسندیده بنایی در دستگیری از نیازمندان و بخشش جایزه خود، تقدیر و تشکر کرد.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه