مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان:

دشمن مبانی اعتقادی جوانان را هدف قرار داده است/ اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است

دشمن مبانی اعتقادی جوانان را هدف قرار داده است/ اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه امروزه هجمه وسیع جنگ نرم دشمن، ذهن و اعتقادات جوانان را نشانه گرفته است، گفت: دشمن مبانی اعتقادی مردم بخصوص جوانان را هدف قرار داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام مسعود صفی یاری در گفت و گو با خبرنگار  مهرزنجان، با بیان اینکه امروز با توجه به تهاجم فراگیر و همه جانبه فرهنگی و اجتماعی دشمن نیاز به حضور موثر تر مسئولان در مدیریت صحنه فرهنگی و هدایت فکری جامعه بسیار محسوس است و مسئولان باید با برنامه ریزی و عزم راسخ و انقلابی گری این خلا را پر کنند، اظهار کرد: موضوع آسیب‌ های اجتماعی در شرایط فعلی مورد اهتمام جدی نظام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام مسعود صفی یاری در گفت و گو با خبرنگار  , مهرزنجان, ، با بیان اینکه امروز با توجه به تهاجم فراگیر و همه جانبه فرهنگی و اجتماعی دشمن نیاز به حضور موثر تر مسئولان در مدیریت صحنه فرهنگی و هدایت فکری جامعه بسیار محسوس است و مسئولان باید با برنامه ریزی و عزم راسخ و انقلابی گری این خلا را پر کنند، اظهار کرد: موضوع آسیب‌ های اجتماعی در شرایط فعلی مورد اهتمام جدی نظام است.,

وی با بیان اینکه مسئولان فرهنگی باید با خواسته ها، منش و خلق و خوی مرم و الخصوص جوانان امروزی باید آشنا باشند و با روش های جدید دین و شعائر دینی را به نسل جدید منتقل کنند، افزود: دشمن مبانی اعتقادی مردم بخصوص جوانان را هدف قرار داده است.

,

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی به‌ عنوان یک دستگاه حاکمیتی و منتسب به دفتر مقام معظم رهبری در بحث آسیب‌ های اجتماعی برنامه ‌ریزی و فعالیت گسترده ‌ای را آغاز کرده است، اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی در تمام استان ‌های کشور فعال است و وظیفه سنگین و جدی ای در برابر کاهش آسیب‌ های اجتماعی را بر عهدهٔ دارند.

,

صفی یاری با بیان اینکه اولویت برنامه ‌ای سازمان تبلیغات اسلامی درسال ‌جاری کاهش آسیب‌ های اجتماعی و استمرار آن و در مرحله بعد برنامه ‌ریزی و مدیریت کاهش آسیب ‌های اجتماعی است، گفت: درسال جاری بسیاری از برنامه ‌ها ناظر بر بحث کاهش آسیب‌ های اجتماعی در استان‌ ها است اما در سال آینده برنامه‌ های این بخش گسترده ‌تر و منسجم ‌تر اجرا می ‌شود.

,

وی با بیان اینکه ستاد آسیب ‌های اجتماعی در اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان تشکیل‌ شده و در این ستاد نگاه دقیقی بر آسیب ‌های اجتماعی وجود دارد و برنامه‌ ریزی علمی و منسجمی برای رفع آسیب‌ های اجتماعی در دستور کار قرارگرفته است، گفت: غفلت و عدم توجه به مقوله فرهنگی، آسیب‌ های متعدد و مخربی را به همراه دارد.

,

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است و باید به این فضا توجه جدی و اصولی صورت گیرد، تاکید کرد: باید فرایند استفاده صحیح و بجا از فضای مجازی در جامعه صورت گیرد.

,

صفی یاری با بیان اینکه استفاده صحیح و بجا از شبکه‌ های مجازی بهترین فرصت برای ارتقای آگاهی است، گفت:  فضای مجازی یکی از بهترین شیوه‏‌ ها برای افزایش آگاهی افراد به شمار می ‏‌رود و دارای جنبه ‎های کابردی زیادی نیز است که با تقویت آن ها می‌‏ توان این فضا را برای اجرای اهداف و برنامه‎ های خوب و موثر سوق داد.

,

وی با بیان اینکه بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید توجه به فضای مجازی به صورت جدی و اصولی باشد، افزود: ارتقای آگاهی در شبکه‌ های مجازی بسیار است که باید از این فرصت استفاده لازم به عمل آید.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه