logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول بسیج جامعه زنان استان:

نوک پیکان دشمن در جنگ نرم به سمت زن و خانواده است

نوک پیکان دشمن در جنگ نرم  به سمت زن و خانواده است
مسئول بسیج جامعه زنان استان لرستان گفت: زنان ما با تاسی از سیره بانوی با کرامت حضرت زهرا (س) در دو سنگر خانواده و اجتماع با صلابت ایستاده اند و هم اکنون در جنگ نرم و تهاجم فرهنگی که نوک پیکان دشمنان به سمت زن وخانواده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از آساره خبر، مریم سپهوند مسئول بسیج جامعه زنان در حاشیه همایش تکریم خانواده های پاسدار در دهکده مقاومت خرم آباد برگزار شد اظهار داشت:  به مناسبت هفته خانواده این همایش برگزار گردیده و زن به عنوان محور اصلی نهاد مقدس خانواده است و نقش زن  در سنگر خانواده و در اجتماع بر کسی پوشیده نیست  و زنان ما با تاسی از سیره بانوی با کرامت حضرت زهرا (س) در این دو سنگر با صلابت  ایستاده  اند و هم اکنون در جنگ نرم و تهاجم فرهنگی که نوک پیکان دشمنان  به سمت زن وخانواده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آساره خبر,

وی گفت : بانوان فرهیخته در خط مقدم مقابله با استکبار ثابت قدم نقش آفرین هستند .

,

سپهوند بیان داشت: تربیت فرزندان زهرایی و حیدری در خانواده و حضور اجتماعی پر شور تحت  فرمان ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای (مدظله العالی ) از مهم ترین نقش های بانوان پاسدار است .

,

مسئول بسیج جامعه زنان عنوان داشت: برگزاری نشست های فرهنگی نقطه عطفی است در راستای بصیرت افزایی  و آگاه سازی خانواده های پاسداران است.

,

وی ادامه داد: در  این همایش  اصلاح رفتار فردی در خانواده  آموزش ویژه زوجین و وکار گاههای آموزش دختران زهرایی ویژه دختران و کار گاه پسران حیدری ویژه پسران نوجوان و جوان و همجنین مهدها ی نسل نور ویژه نو نهالان در راستای آموزش با موضوعات مرتبط برگزار شد.  

,

گفتگو: کبری دریکوند

,

انتهای پیام/د

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه