مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان:
کسانی که امروز کوتاه می آیند آن روز به امام هم می گفتند جلوی آمریکا نایست/ هر چالشی که برای انقلاب پیش آمد هدفشان براندازی بود
حجتالاسلام عزتالله معتمد با تاکید براینکه امروز هدف دشمن براندازی نظام است گفت : کسانی که امروز کوتاه می آیند آن روز به امام هم می گفتند با چه امکاناتی می خواهید جلوی آمریکا بایستید و امام گفت با همین مردم جلوی آنان ایستادگی می کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل، حجتالاسلام عزتالله معتمد در یادواره شهدای سرپل ذهاب و محله باقرآباد رشت ضمن گرامیداشت حماسه های این شهدا و قدردانی از تدارک این یادواره در مورد فضای چیستی و چرایی دفاع مقدس گفت :ایران به جهت موقعیت جزیره ثبات خاورمیانه و ژاندارم نظامی خاورمیانه و چون در همجواری روسیه سابق و بلوک غرب اهمیت زیادی داشت و همیشه در طول تاریخ مورد طمع قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرنیان گیل,مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه قبل انقلاب همه دولت ها دست نشانده بودند اظهار کرد : بعد کودتای 28 مرداد باید هرنوع تحرکی زیر نظر غربی ها و آمریکایی ها صورت می گرفت.
,وی ادامه داد: نظام به شکل دوقطبی بود، یک بخش در سیطره غرب ضد مذهب و بخشی در سیطره شرق بود که منهای دین و سوسیالیست بودکه هیچ حیات مستقلی نداشت و تحت سیطره آنان بود تا اینکه انقلاب اسلامی به دستور امام وهمت مردم به ثمر نشست.
,حجتالاسلام عزتالله معتمد افزود : اگر آن موقع انقلابی شکل می گرفت باید یا زیر بلوک غرب یا زیر بلوک شرق می بود و از این جهت انقلاب اسلامی اهمیت یافت که خارج از سلطه این دو بلوک انجام و حکومتی دینی و اسلامی اتفاق افتادکه نه وابسته به غرب و نه آویزان به شرق بود و این بود که این دو بلوک برای تصاحب ایران به یک نقطه مشترک رسیدند.
,مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان گفت : علیرغم اینکه این دو بلوک باهم مشکل داشتند اما با دیدن استقلال ایران دست به دشمنی باما زدند و به نوعی متحد شدند.
,وی اظهار کرد : اگرچه دشمنی متفاوت از هم بود . آمریکا بطور علنی اعلام کرد هرکه جلوی ما باشد دشمن است اما استراتژی شرق توسط حزب توده و خلق و انقلاب کارگری و معیشتی می خواستند راه اندازی کنند .
,حجتالاسلام عزتالله معتمد با بیان اینکه با آغاز پیروزی انقلاب اسلام هر چالشی که برای انقلاب پیش آمد هدفشان براندازی بود گفت :گروه های توده ای را مسلح کردند و به جان مردم ریختند،در غرب اشرار کومله و دموکرات در جنوب خلق عرب و در شمال گروه های تروریستی را راه انداختند تا مردم را از انقلاب دور کنند ولی دیدند این مردم خون می دهند و گرسنه می مانند ولی عقب نشینی نمی کنند.
,مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان افزود : به این صورت انقلاب و کشور ما را بایکوت سیاسی , اقتصادی و تحریم کردند . محاصره اقتصادی زمان جنگ خیلی بدتر از تحریم های امروز بود اما امام یکبار گفت ظالم را باید برداریم نه تحریم های ظالمانه و نه محاصره های ظالمانه را چرا که برای برداشتن تحریم های ظالمانه باید با ظالم بشینیم و این در جهت ابعاد اسلام نیست.
,وی اظهار کرد : کسانی که امروز کوتاه می آیند آن روز به امام هم می گفتند با چه امکاناتی می خواهید جلوی آمریکا بایستید و امام گفت با همین مردم جلوی آنان ایستادگی می کنیم.
,حجتالاسلام عزتالله معتمد با تاکید براینکه امروز اگر آمریکا سر میزمذاکره می نشیند از قدرت دیپلماسی ما نمی ترسد گفت : امروز آمریکا از قدرت فرزندان شهیدمان می ترسد و جرات حرکتی غیر از مذاکره را ندارد.
,مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان افزود : آنروز دشمن حمله کرد و یک جنگ نابرابر را در سه جبهه مهم شروع کردند . ملت ما اصلا دنبال جنگ نبود . آنان لایحه های بین المللی و پروتکلهای الحاقی که خودشان تصویب کردند و خودشان حمله کردند و حقوق بشر را نقض کردند.ولی وقتی این ملت گوش به فرمان ولایت شد به میدان آمد و کاری کردند که دشمن عاجزانه التماس صلح می کرد.
,وی ادامه داد: امروز در فضای مجازی پر کردند که عراق خواست صلح کند و ایران و امام نخواست در حالیکه امام گفت شما تجاوز کردید و باید عقب بکشید. واینها بدنبال براندازی نظام بودند.
,حجتالاسلام عزتالله معتمد با تاکید براینکه امروز هدف دشمن براندازی نظام است گفت : با این حال شما حتی فکر نکنید که ممکن است که آنان بتوانند به ایران حمله کنند بلکه لحظه ای هم امکان ندارد. نظام اسلامی اشراف اطلاعاتی کامل دارد .
,مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان افزود : در واشنگتن اصلا معتقد به حمله نظامی با ایران نیستند زیرا که قدرت شما و فرزندانتان در دفاع مقدس برنامه دشمن را برهم زد.
,وی گفت : دیوید کیو به عنوان مأمور سازمان سیا می گوید مهمترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی، تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم.
,حجتالاسلام عزتالله معتمد اظهار کرد : آنان معتقدند که باید به جنگ اعتقادات و ارزش های ایرانیان رفت. چون می دانند وقتی یک نیرو آماده باشد جانش را فدای ارزشش کند حتی یک اسلحه معمولی هم داشته باشد پیروز است.
,مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان با بیان اینکه امروز دشمن سه گروه در داخل راه انداخته است که منجر به براندازی نظام شود گفت :اولین دسته گروهی که هیچ وقت به جمهوریاسلامی رای ندادند وبا انقلاب زاویه دارند. دومین دسته عده ای که برنامه ای با نظام ندارند و فقط بعنوان سرمایه گذار ورود می کنند و متاسفانه امروز تعداد زیادی را در ایران می بینیم و دسته سوم عقبه گذشته در انقلاب دارند اما امروز جهت گیری کردند که امروز دشمن به اینان دلخوش کرده است و سران فتنه از این گروه بودند.
,وی ضمن تاکید بر اقدام دشمن جهت نفوذ اظهار کرد : امروز پنج نقطه ثقل برای ناامن کردن کشور دارند
,یک : به کمک دشمنان داخلی برای تغییر باورهای نظام از مهدکودک تا دانشگاه ها
,دو : تغییر ادراکات مسوؤلین فرهنگی و سیاسی نظام
,سوم : برتری دادن فرهنگ بیگانه و فرهنگ دشمن در داخل و جلوگیری از توانایی های نیروی جوان .
,چهارم : نفی مولفه های روحیه مدار توسط عناصر داخلی دشمن برای نظام مثل دفاع و ایستادگی و...
,پنجم : ترویج فساد و فحشا و کشیدن جوانان به این مسیر و دور کردنشان از عفاف و پاکدامنی ، تا جایی که می گویند چادر را باید از ایران گرفت و مانتو را جایگزین کردند تا نماد دین و دیانت را از ایران بگیرند و نقشه دارند تا جوانان پاکدامنمان را آلوده کنند . می خواهند به استحاله نظام برسند.
,حجتالاسلام عزتالله معتمد ضمن تا کید براینکه امنیت سیاسی نیست گفت : امنیت عین سلامتی است
,نبآید امنیت و مقابله با دشمن را سیاسی کرد امروز دشمن با برهمزدن امور داخلی به دنبال براندازی نظام است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه