وزیر آموزش و پرورش در میاندورود:

بودجه مدارس استثنایی سه برابر شده است/ مشارکت 11 هزار میلیاردی خیرین در امر مدرسه‌سازی

بودجه مدارس استثنایی سه برابر شده است/ مشارکت 11 هزار میلیاردی خیرین در امر مدرسه‌سازی
وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال جاری بیش از 11 هزار میلیارد ریال توسط مردم به امر مدرسه‌سازی اختصاص یافته که نشان‌دهنده رشد 1.5 برابری مشارکت در سه سال گذشته بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانخبر، علی‌اصغر فانی در جمع دانش‌آموزان ناشنوا و کم‌شنوا در اردوگاه شهدای دانش‌آموزی بادله شهرستان میاندورود با تبریک هفته ناشنوایان، اظهار کرد: امام(ره) فرمودند که خدمت به معلولین خدمت به نبی اکرم است، به همین دلیل مربیان و دست‌اندرکاران مدارس با نیازهای ویژه قدر خود را بدانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانخبر,

وی افزود: باید بدانیم که معلولیت از هر نوع باعث این نمی‌شود که ما پیشرفت نکنیم و آموزش و پرورش با نیازهای ویژه این وظیفه را دارد که با تلاش بر معلولیت غلبه کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه دو روش آموزشی داریم، بیان کرد: وجود مدارس خاص و استفاده از روش تلفیقی و فراگیر دو روش مورد استفاده برای این دانش‌آموزان است.

فانی افزود: در سال‌های اخیر آموزش تلفیقی و فراگیر را تقویت کردیم تا دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در کنار سایر دانش‌آموزان به تحصیل بپردازند.

وی از توجه ویژه دولت به این قبیل آموزش خبر داد و گفت: دولت در این سه سال بودجه آموزش و پرورش استثنایی را سه برابر کرده است.

فانی با اشاره به برگزاری چنین اردوهایی برای این دانش‌آموزان، اظهار کرد: برنامه‌های اجرایی مهم‌تر از امکانات و آمادگی‌های فیزیکی در اردو است که تلاش مربیان در اردو به آن معنا می‌دهد.

وی مشارکت مردم و خیرین در آموزش و پرورش را بسیار موثر بیان کرد و افزود: در سال جاری بیش از 11 هزار میلیارد ریال توسط مردم به امر مدرسه سازی اختصاص یافته که نشان‌دهنده رشد 1.5 برابری مشارکت در سه سال گذشته بوده است.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه 400 هزار دانش‌آموز در مدارس شبانه‌روزی کشور داریم، تصریح کرد: این مدارس برای فعالیت نیاز به هزینه دارند که در این زمینه نیز بعضی از خیرین به امر مدرسه‌داری مشغول هستند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه