خطیب نماز جمعه بروجن:

توصیه های مقام معظم رهبری بر اساس مصلحت نظام است/مهمترین هدف امام حسین(ع) تغییر در مسیر حاکمیت بود

توصیه های مقام معظم رهبری بر اساس مصلحت نظام است/مهمترین هدف امام حسین(ع) تغییر در مسیر حاکمیت بود
خطیب نماز جمعه بروجن با اشاره به این که توصیه های رهبر معظم انقلاب به جهت حفظ وحدت و همدلی جامعه و بر اساس مصلحت نظام است، افزود: تبعیت این شخص از مقام معظم رهبری جای قدردانی و تشکر دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلار، حجت الاسلام رضا سعادت فر در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر بروجن با اشاره به توصیه های اخیر مقام معظم رهبری به یکی از مسئولین سابق کشور در خصوص کاندیداتوری در ریاست جمهوری، گفت: این مساله جدیدی نیست حضرت امام (ره) هم زمانی به بنی صدر و آیت الله بهشتی توصیه کردند که کاندیدا نشوید اما بنی صدر ملعون اطاعت نکرد و آن شهید مظلوم اطاعت کرد.

حجت الاسلام سعادت فر افزود: در سال 92 مقام معظم رهبری به یکی از کاندیداها توصیه کردند که به مصلحت نیست وارد عرصه شوید اما وارد شدند و متاسفانه تایید صلاحیت نشدند؛ در سال 88 هم به یکی از سران فتنه توصیه فرمودند به صلاح نیست وارد انتخابات شوید.

وی با اشاره به این که توصیه رهبر معظم انقلاب به جهت حفظ وحدت و همدلی جامعه و بر اساس مصلحت نظام است، افزود: تبعیت این شخص از مقام معظم رهبری جای قدردانی و تشکر دارد.

حجت الاسلام سعادت فر با بیان این که وجود مبارک امام حسین(ع) هدف خود را اصلاح و امر به معروف و نهی از منکر می فرمایند، گفت: امر به معروف همچون نماز و سایر واجبات امری واجب است.

وی با اشاره به این که مساله بی حجابی یکی از مظاهر گناه و معصیت است، گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر جدی گرفته شود بی حجابی از جامعه رخت بر خواهد بست.

سعادت فر با بیان این که مهم ترین منکری که امام حسین (ع) احساس  می کردند انحراف در مسیر حاکمیت جامعه بود، افزود: لذا مهمترین هدف ابا عبدالله حسین(ع) تغییر در مسیر حاکمیت بود.

حجت الاسلام سعادت فر با بیان این که سنجیدن دستورات دینی با عقاید خود کار بسیار غلطی است، گفت: خطر بسیار جدی است که انسان در مقابل به جای اطاعت پذیری، دین را با سلایق شخصی خود مقایسه کند.

خطیب نماز جمعه بروجن در ادامه با اشاره به فرارسیدن ماه محرم، گفت: هئیت ها باید در مسیر اهداف انقلاب اسلامی قدم بردارند؛ محصول ایمان و عزاداری ها به خاندان عصمت و طهارت التزام عملی است.

سرشماری نفوس و مسکن و گرامیداشت هفته نیروی انتظامی از دیگر محورهای خطبه های این هفته نماز جمعه شهر بروجن بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار, کلار, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه