عضو مجلس خبرگانرهبری:
کارشناسان باید قراردادهای نفتی را با دقت مورد بررسی قراردهند/ هر قراردادی که نتیجهاش مخدوششدن استقلال و عزت ملت باشد، قطعاً خلاف شرع و قانون است
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: کارشناسان باید بندها و مفاد قرارداد نفتی با دقت لازم مورد بررسی قرار دهند و اگر به این نتیجه نرسیدند و بندها و مفایهم روشن نبود از مسئولان توضیح مطالبه کنند و این مسئلهای نیست که به راحتی از کنار آن بگذرند و مسامحه بردار نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله سید احمد حسینی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با خبرنگار ندای گناباد اصل نفی سلطه را یک اصل مسلم غیر قابل تردید در روابط دولتاسلامی با دولتهای دیگر برشمرد و گفت: اصل نفیسلطه در قرآنکریم به صراحت بیانشده، در روایات مورد اشاره قرار گرفته و در بیانات فقهای ما در طول تاریخ مورد تایید واقع شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,وی اظهارکرد: امام خمینی(ره) هرگونه علاقه، ارتباط، قرارداد و تفاهم نامهای بین دولتاسلامی و دیگر دولتها که مفاد و معانیش و یا نتیجهاش مخدوششدن عزت مسلمین و متزلزلشدن استقلال ملت، نظام و دولتاسلامی باشد و زمینهساز سلطه بیگانگان بر شئون فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و سرنوشت کشور و ملت باشد را نامشروع، فاقد اعتبار و غیر قابل التزام میداند.
,آیت الله حسینی بابیان اینکه رهبرمعظم انقلاب روابط دیپلماتیک با دولتهای دیگر در سه محور حکمت، مصلحت و عزت تعریف کرده اند، تصریحکرد: همه دست اندرکاران سیاست خارجه و دیپلماسی خارجی کشور بارها و بارها بر این مطلب تاکید کرده اند که هرگونه رابطه ای با دولت های بیگانه بر اساس چهارچوب تعیین شده از سوی رهبرمعظم انقلاب است.
,عضو مجلس خبرگان رهبری به لزوم توجه به دو اصل نفی سلطه بیگانگان و صیانت از عزت و استقلال ایران اسلامی در تمامی قراردادها، مذاکرات و تفاهم نامه های کشور با سایر دولت اشاره و خاطرنشان کرد: درخصوص قراردادهای نفتی که هردوطرف بیاناتی را مطح می کنند باید بررسی دو اصل نفی سلطه بیگانگان و صیانت از عزت و استقلال ایران اسلامی توسط کارشناسان زبده مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد.
,آیت الله حسینی ادامه داد: کارشناسان باید بندها و مفاد قرارداد نفتی با دقت لازم مورد بررسی قرار دهند و اگر به این نتیجه نرسیدند و بندها و مفایهم روشن نبود از مسئولان توضیح مطالبه کنند و این مسئله ای نیست که به راحتی از کنار آن بگذرند و مسامحه بردار نیست.
,وی با بیان اینکه انفال جز بیت المال امام و دراختیار حاکم اسلامی قرار می گیرد، تصریح کرد: حاکم اسلامی ثروت و سرمایه عظیم خدادادی به نام انفال دارد که شامل نفت و گاز می شود که حاکم اسلامی این ثروت ها و موهبت های الهی را برای تقویت اسلام، پیشبرد اهداف عالیه اسلامی، فراهم کردن زمینه رشد و بالندگی کشور و امت اسلامی در ابعاد مختلف مورد استفاده قرار می دهد.
,آیت الله حسینی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری سیاست های کلان نظام را تعیین و سخنان ایشان فصل الخطاب است، اذعان کرد: باید اصول سیاست های گذاری کلان کشور به پیشنهاد، توافق و تایید رهبری رسیده باشد و دولت، مسئولین دولتی، وزارت امور خارجه و سیستم دیپلماسی نظام مجری این سیاست ها محسوب می شوند.
,نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری خون شهدا را عالی ترین ثروت و سرمایه معنوی ملت و کشور برشمرد و افزود: شهدا در راستای صیانت از عزت ملت و استقلال کشور جان فشانی و فداکاری کردند تا کشورمان مستقل بماند و از تسلط اجانب خارج و عزت ملت صیانت شود.
,آیت الله حسینی ادامه داد: لذا هرگونه مذاکره، قرارداد و تفاهم نامه ای که نتیجه اش مخدوش شدن استقلال و عزت ملت و کشور باشد قطعاً خلاف شرع و فاقد اعتبار و ارزش قانونی می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه