معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست لرستان:
هوای پنج شهرستان لرستان ناسالم است/ میزان غلظت غبار بیش از 5 برابر حد مجاز
معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست لرستان گفت: با ورود این موج جدید در سال جاری لرستان پنجاه و ششمین روز آلوده خود را سپری می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک؛ الهام برنا؛ معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست لرستان در خصوص موج جدید ریزگردها به استان لرستان گفت: باتوجه به ورود موج جدیدی از ریزگردها به کشور؛ این موج کیفیت هوای استان لرستان را هم تحت تاثر قرار داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,,
وی گفت: با ورود این موج جدید در سال جاری لرستان پنجاه و ششمین روز آلوده خود را سپری می کند.
,,
برنا افزود: میزان غلظت غبار طی 24 ساعت گذشته باعث شده است تا 5.3 برابر حد مجار افزایش یافته است و هوای پنج شهرستان استان را در وضعیت ناسالم قرار دهد.
,

, معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست لرستان اظهار کرد: در حال حاضر شهرستان های پلدختر با شاخص کیفیت هوای 176، کوهدشت با 165، نور آباد با 162، دورود با 155 و خرم آباد با 176 در شرایط ناسالم قرار دارند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه