فرمانده قرار گاه امام سجاد (ع) در بوکان:
عده ای روحانی نما در منطقه ترویج کننده افکار پلید تکفیری هستند
فرمانده قرارگاه امام سجاد(ع) گفت: تکفیر های با اعتقادات پلید خود تیشه به ریشه اسلام زده و می خواهند از اسلام ناب محمدی (ص) چهره خشن ارائه دهند و در این راستا عده ای روحانی نما در منطقه ترویج کننده این افکار پلید تکفیری هستند که با عدم استقبال مردم روبرو هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کانی پرس؛ صبح امروز مصادف با 11 مهر ماه روز شهرستان بوکان و همچنین یادواره شهید( آبروی کوچه، افتخار محله) جلو درب اولین شهید مدافع حرم اهل تسنن آذربایجان غربی" شهید اسماعیل شجاعی" برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,در این مراسم که با حضور گسترده مردم، خانواده شهدا، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولان شهرستانی و همچنین فرمانده قرارگاه امام سجاد(ع) و سپاه مهاباد برگزار شد فرمانده سپاه بوکان در سخنانی ضمن خیر مقدم به مهمانان گفت: شهدای مدافع حرم برای عزت و سربلندی اسلام اوج فداکاری که نثار جان شیرین خود است انجام دادند که قدرشناسی از ایثار این عزیزان رسالت همگانی مردم و مسئولان است.
,سرهنگ پاسدار علیرضا مظاهری افزود: خانواده شهدا سبب افتخارکوچه، محله، شهر و عزت جامعه و اقتدار نظام اسلامی و ملت ایران اسلامی در جهان هستند.
,وی ادامه داد: امنیت کنونی، عزت، سربلندی و اقتدار نظام اسلامی ایران را مدیون شهدای هستیم که چه در زمان هشت سال دفاع مقدس و چه اکنون در دفاع از اسلام و انقلاب مرزها را پیمودند و خون خود را نثار کردند تا گزندی به حریم اسلام وارد نیاید.
,فرمانده سپاه بوکان ادامه داد: بسیجیان باید با عمل گرایی و توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری راه شهدا را ادامه دهند تا این ارزش ها برای همیشه تاریخ ماندگار باشد.
,سرهنگ پاسدار علیرضا مظاهری تصریح کرد: در گذشته دشمن با سلاح و تجهیزات جنگی وارد کشورها می شد اما امروزه با ایجاد اختلاف و تفرقه در بین مردم جنگ و درگیری را در کشورهای مختلف ایجاد می کند و در این راستا همه ما وظیفه داریم هوشیاری خود را حفظ کنیم.
,در ادامه برنامه فرمانده قرار گاه امان سجاد(ع) و سپاه مهاباد در سخنانی گفت: ایثار و فداکاری جوانان انقلابی در هشت سال دفاع مقدس باعث شد که سرافرازی و پیروزی نصیب نظام جمهوری اسلامی در مقابل مستکبران وزورگویان شود.
,سردار دلاور رنجبرزاده ضمن گرامیداشت یاد شهدای کربلا و فرا رسیدن ماه محرم اظهار کرد: خون امام حسین(ع) بعد از یک هزارو 400سال در جسم جوانان ایرانی دوباره جریان پیدا کرد و حسینی وار وارد جنگ علیه استکبار ودشمنان اسلام ناب محمدی شدند.
,وی ادامه داد: به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی ایران به جزیره امن منطقه تبدیل شده ویکی از قدرتمند ترین کشورهای منطقه به شمار می رود.
,سردار رنجبرزاده اضافه کرد: حمایت مردم ودرایت بنیانگذار انقلاب اسلامی انقلاب ما به دیگر کشورهای جهان صادر شده وامروز ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران الگوی تمامی کشورهای آزادیخواه جهان تبدیل شده است.
,فرمانده سپاه مهاباد بیان کرد: تکفیر های با اعتقادات پلید خود تیشه به ریشه اسلام زده و می خواهند از اسلام ناب محمدی (ص) چهره خشن ارائه دهند و در این راستا عده ای روحانی نما در منطقه ترویج کننده این افکار پلید هستند که با عدم استقبال مردم روبرو هستند.
,این یادگاره دوران دفاع مقدس گفت: استراتژیک نظامی ایران در مقابل گروه های تکفیری این است که خارج از مرزه های ایران با این گروه ها مبارزه شود.
,فرمانده قرارگاه امام سجاد(ع) اظهار کرد: وجود نخستین شهید مدافع حرم استان آذربایجان غربی بزرگ ترین افتخار استان، شهرستان و همرزمان آن شهید والا مقام هستند.
,وی در خصوص استقلال اقتصادی ایران گفت: جنگ باعث شده که ما به استقلال نظامی دست پیدا کرده و صنایع نظامی را بومی سازی نمایم .
,رنجبر زاده افزود: باید در بخش اقتصادی نیز با اتکا به تولیدات داخلی و بدونه وابستگی به نفت به استقلال اقتصادی دست پیدا کنیم تا از ناحیه اقتصادی توسط دشمنان تحت فشار نباشیم.
,امام جمعه بوکان نیز در این مراسم با اشاره قیام امام حسین (ع) گفت: امام حسین برای احیای امر به معروف ونهی از منکر قیام کرد.
,ماموستا عبدالرحمان خلیفه زاده اظهار کرد: با حفظ فرهنگ ایثار وشهادت می توانیم از آرمان های انقلاب و رهبری پاسداری کنیم.
,در پایان از خانواده نخستین شهید مدافع حرم اهل سنت آذربایجان غربی تجلیل شد.
,این مراسم به مناسبت 11مهر روز تجلیل از شهدا وایثارگران و روز شهرستان بوکان برگزار شد.
,شهرستان بوکان در 11مهر 1362توسط نیروهای سپاه از لوس نیروهای ضد انقلاب پاک سازی وباز پس گیری شد.
,شهید اسماعیل شجاعی 9ماه قبل در دفاع از حرم اهل بیت در حلب سوریه به درجه رفیع شهادت نایل آمد
,,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه