فرمانده انتظامی خلیل آباد:
افزایش دانش اینترنتی در بین جوانان و نوجوانان ضروری است
فرمانده انتظامی خلیل آباد گفت: عدم آگاهی از آسیب های شبکه های اجتماعی، ضربات جبران ناپذیری را رقم می زند؛ جوانان و نوجوانان باید دانش اینترنتی خود را افزایش دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، سرهنگ نبی اله رحمانی، فرمانده انتظامی خلیل آباد صبح امروز در مراسم قرائت پیام مهر به مناسبت هفته ناجا در خصوص آسیب های فضای مجازی اظهار داشت: سود جویان در کمین دختران در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نشسته اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی با بیان اینکه باید فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی را بدانیم، خاطر نشان کرد: جوانان و نوجوانان باید دانش اینترنتی خود را افزایش دهند تا از آسیب های فضای مجازی در امان باشند.
,رحمانی با تاکید بر اینکه باید هدفمند به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ورود کنیم، تصریح کرد: کاربران فضای مجازی باید اطلاع داشته باشند که دلیل ورود به فضای مجازی و حتی شبکه های اجتماعی برای چیست.
,وی در ادامه اذعان نمود: شبکه های اجتماعی در کنار مزیت هایی که دارد آسیب های فراوانی نیز به دنبال دارد و عدم آشنایی افراد با این آسیب ها، گاهاً ضربات جبران ناپذیری را رقم می زند.
,فرمانده انتظامی خلیل آباد در خاتمه خطاب به دانش آموزان گفت: اگر معضلی در خانواده و اجتماعی یا مزاحمتی دارید به پلیس اعتماد کنید مطمئناً ضرر نخواهید کرد.
,گفتنی است پیام مهر صبح امروز بمناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی با حضور پرسنل نیروی انتظامی و معاون فرماندار و مدیر آموزش و پرورش شهرستان خلیل آباد در دبیرستان شهید شهیدی قرائت شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه