رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی؛
پتروشیمی موتور حرکت اقتصادی کشورهای در حال توسعه است/ صادرات 10 میلیون دلاری از آذربایجان غربی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: صنعت پتروشیمی از صنایع مادر و ایجاد کننده صنایع مختلفی است که به عنوان موتور حرکت اقتصادی کشورهای در حال توسعه نقش اساسی دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،جعفر صادق اسکندری در مراسم افتتاح دفتر سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار کرد: صنعت پتروشیمی از صنایع مادر و ایجاد کننده صنایع مختلفی است که به عنوان موتور حرکت اقتصادی کشورهای در حال توسعه نقش اساسی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی شامل بخش های بالادستی، فناوری، واسطه ای، نهایی و پایین دستی می شود،افزود: در زنجیره تعریف صنعت پتروشیمی استان آذربایجان غربی در واحد نهایی قرار دارد.
,رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی وی یکی از مزایای توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی را جلوگیری از خام فروشی و افزایش صادرات غیرنفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: شناسایی و معرفی فرصت های کسب کار و حمایت از سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی نیز از جمله اهداف راه اندازی این دفتر است.
,اسکندری تصریح کرد: به هر سو اگر صنایع پایین دستی راه بیافتد در سیاست های اقتصادی استان بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
,وی خاطر نشان کرد: سال گذشته 10 میلیون دلار صادرات داشتیم و امسال 150 میلیون دلار هدف گذاری صادرات برای امسال است.
,نادر صفرزاده معاون اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری آذربایجان غربی نیز در این نشست وجود پتروشیمی در استان را انتقال فشار اشتغال از بخش کشاورزی به صنایع پتروشیمی عنوان کرد و گفت: بنابراین توسعه فعالیت های سرمایه گذاری در صنایع پتروشیمی هم درآمد جایگزین خواهد داشت و هم در بحث ایجاد اشتغال نتایج درخشانی خواهد داشت.
,وی بر ضرورت همکاری دانشگاهها در این زمینه نیز تاکید کرد و افزود: بایستی تلاش شود تا مباحث پژوهشی در دانشگاه ها تجاری شود.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه