مراسم عزاداری در فامنین؛
عزاداری برای امام حسین(ع) عشق جوانان و مردم را به ولایت بیشتر می کند
مسئول هیئت مکتب الصادق گفت: حضور جوانان در مراسم عزاداری سید الشهدا(ع) شور و هیجان به فامنین بخشیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای فامنین، امیر حسین شهریاری گفت: مراسم عزاداری و سوگواری سالار شهیدان، در دهه اول ماه محرم، توسط هیئت مکتب الصادق(ع) حوزه علمیه حضرت امیر المومنین(ع) برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای فامنین,,
وی افزود: در این مراسم هر شب برنامه شور همراه شعور با سخنرانی های روحانیت معزز و اساتید برگزار خواهد شد و از نوحه سرایی مداحان برتر شهرستان بهره مند خواهیم بود.
,,
مسئول هیئت ادامه داد: حضور طلاب برادر و جوانان در این شب ها همراه با سوز و سوگواری بر مصائب امام حسین(ع) و اهل بیت علیهم السلام و یاران باوفایشان باعث تقویت روحیه عشق به ولایت و شور شهادت خواهد شد.
,,
شهریاری اظهار کرد: حضور در مجالس ائمه اطهار علیهم السلام بیمه ای خواهد بود تا بتوانیم از آینده و عاقبت بخیر شدنمان اطمینان بیشتری داشته باشیم.
,,
وی با اشاره به تأثیر مثبت شرکت در هیئت ها بیان کرد: مجالس سینه زنی و عزاداری برای امام حسین(ع) عشق جوانان و مردم را به ولایت بیشتر می کند و غبار از دل بندگان می زداید.
,,
شهریاری در پایان با اشاره به ارزش مراسم های محلی تصریح کرد: جوانان با عشقی که به شهدای کربلا دارند، بر سینه می زنند و مراسم مخصوصی برای عزاداری دارند. دسته های "دوره دش" یک اصطلاح خاص جوانان هست که به صورت زنجیر حلقه زده و حرکت پای منظمی که صحنه بسیار جالب و غمناکی برای مردم است و با بیان اشعار کوتاه ترکی، حرکت کرده و سینه می زنند.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه