مدیر امور باغبانی هرمزگان:

آغاز برداشت خرمای تجاری پیارم در هرمزگان / صادرات 40 درصدی پیارم به خارج از کشور

آغاز برداشت خرمای تجاری پیارم در هرمزگان / صادرات 40 درصدی پیارم به خارج از کشور
مدیر امور باغبانی هرمزگان اظهار کرد:با اشاره به آغاز برداشت پیارم خرمای تجاری هرمزگان 40 درصد از محصولات تولید شده به خارج از کشور صادر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای ساحل؛؛مسعود گرگیج مدیر امور باغبانی هرمزگان با اشاره به آغاز برداشت خرمای تجاری هرمزگان پیارم ،گفت:سلطان خرماها پیارم وارد بازار می شود وسطح زیرکشت نخلستانهای پیارم در استان 2هزار و 100 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 8هزار تن محصول برداشت شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ساحل,

وی افزود : به دلیل توسعه سطوح زیرکشت از طریق تامین نهال کشت بافت ، تغذیه مناسب ، بارورشدن نهال های سنوات قبل و رعایت بهداشت تولید، امسال نسبت به سال قبل 15درصد افزایش دارد.

,

مدیر امور باغبانی هرمزگان با اشاره به اینکه 90درصد خرمای درجه یک استان در شهرستان حاجی آباد تولید می شود اظهار کرد : محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای مختلف کشور فرستاده می شود.

,

گرگیج خاطر نشان کرد : 40درصد محصولات تولید شده به ارزش تقریبی 15میلیون دلار به کشورهای هدف از جمله استرالیا ، کانادا، ژاپن ، نیوزلند ، آفریقای جنوبی ، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه