ادعای تعاونی های آب بران:

آب بخش کشاورزی نقده بسیار کمتر از میزان مصوب ستاد احیاء است

آب بخش کشاورزی نقده بسیار کمتر از میزان مصوب ستاد احیاء است
تعاونی های آب بران نقده اعتقاد دارند آبی که به بخش کشاورزی این شهرستان تعلق می گیرد بسیار کمتر از میزان مصوب ستاد احیاء دریاچه ارومیه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سولدوز خبر، کشمکش بین کشاورزان و امور آب نقده بر سر میزان آب مصرف شده در بخش کشاورزی این شهرستان وارد فاز جدیدی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,

مدیرعامل تعاونی آب بران داشقین سولار به سولدوز خبر گفته است امور آب نقده برخلاف مصوبه ستاد احیاء دریاچه اورمیه مبنی بر اختصاص ۳۴ میلیون مترمکعب آب در هر سال به بخش کشاورزی نقده، حداقل ۲۵درصد کمتر از این مقدار به کشاورزان آب داده است و حالا از همین مقدار هم هر سال ۸درصد کم می کند.

مولایی فر می افزاید این موضوع را یکبار در سال ۸۸ در حضور مسئولان استانی به اثبات رسانده و پیشنهاد داده برای رفع این مشکل و مدیریت بهینه مصرف آب در بخش کشاورزی، پمپ اصلی، مجهز به کنتور مصرف آب شود.

"طرح الگوی کشت بدون چغندر مانند این است که ماشینی با سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت را متوقف کنند" مدیرعامل شرکت آبران داشقین سولار با بیان این مطلب می گوید: واقعا نمیدانیم آبی که به بخش کشاورزی تعلق می گیرد همان ۳۴ میلیون متر مکعب است یا نه چون هیچ میزانی نیست که این اصل را بررسی کند.

مولایی فر با تاکید بر اینکه "انصاف نیست از مردم پول اضافی گرفته شود و یا آب اضافی به کشاورز داده شود" تصریح می کند: پیشنهاد می کنم ایستگاه اصلی پمپاژ آب مجهز به کنتور باشد تا میزان دقیق مصرف آب معلوم شود.

با این حال وی همچنان سفت و سخت تاکید دارد که امور آب خیلی کمتر از میزان مصوب ستاد احیاء به کشاورزان آب می دهد.
آنطور که مدیر عامل داشقین سولار گفته است یکبار در سال ۸۸ در حضور مسئولان استانی از جمله مسئول آب و خاک و زراعت مشخص شد آبی که پمپهای اصلی به مزارع میرسانند ۲۵درصد کمتر از حجمی است که مصوب شده یعنی آب در همان ابتدا به ساکن ۲۵درصد به هدر می رود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه