ابراز نگرانی امام جمعه کاشمر از مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی

ابراز نگرانی امام جمعه کاشمر از مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی
امام جمعه کاشمر مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی را باعث آسیب دیدن زمین های کشاورزی عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر حجت الاسلام و المسلمین سیدکاظم طباطبایی امام جمعه کاشمر در دیدار با مدیر و مسئولان جهاد کشاورزی این شهرستان با ابراز نگرانی از شیوه های اشتباه کشاورزی گفت: بسیار مایه نگرانی است که زمین های کشاورزی از چند ناحیه مورد بی مهری و آسیب قرار گرفته است که از یک سو بحران شدید آب و از سوی دیگر، مصرف بی رویه کود شیمیایی و سموم آفت کش باعث آسیب زدن به زمین ها شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,

وی افزود: رسالت مهم شما حمایت همه جانبه از کشاورزی و زمین های کشاورزی و خود کشاورزان شریف و زحمتکش است.

,

امام جمعه کاشمر ادامه داد: باید با آموزش کشاورزان و جلب اعتماد آنان برای اجرای طرح های جدید کشاورزی جهت افزایش بهره وری و استقلال کشور، موجبات رونق بخش کشاورزی را فراهم سازیم که در این راستا ستاد نماز جمعه شهرستان آماده همکاری همه جانبه با مهندسان کشاورزی و مجموعه جهاد کشاورزی کاشمر می باشند.

,

وی تصریح کرد: امیدواریم روزی برسد که در تمام زمینه های تولید محصولات باغی و زراعی به خودکفایی کامل دست پیدا کنیم.

,

مهندس سید ابوالقاسم موسوی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر هم در این جلسه با بیان اینکه حدود 80 درصد جمعیت شهرستان اشتغال به امر کشاورزی دارند اظهار داشت: شهرستان کاشمر دارای ماهیت کشاورزی و باغبانی بوده و بایستی کشاورزی در رأس امور شهرستان باشد.

,

وی افزود: لازم است اعتبارات متناسب با وضعیت و گستردگی بخش کشاورزی به آن اختصاص پیدا کند ضمن اینکه ما از امام جمعه شهرستان درخواست داریم اهمیت بخش کشاورزی را برای مردم و مسئولان تشریح کنند.

,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه