مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز صبح مشهد؛

لایحه «حمایت از ورزش حرفه‌ای» به شورا ارائه می‌شود/ نرخ بیکاری استان به بالاترین میزان در٧ سال اخیر رسید/ خودمختاری غیرانتفاعی‌ها در مباحث فرهنگی

لایحه «حمایت از ورزش حرفه‌ای» به شورا ارائه می‌شود/ نرخ بیکاری استان به بالاترین میزان در٧ سال اخیر رسید/ خودمختاری غیرانتفاعی‌ها در مباحث فرهنگی
لایحه «حمایت از ورزش حرفه‌ای» به شورا ارائه می‌شود، نرخ بیکاری استان به بالاترین میزان در٧ سال اخیر رسید و خودمختاری غیرانتفاعی‌ها در مباحث فرهنگی از مهم‌ترین عناوین روزنامه های امروز مشهد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بسته خبری صبح توس از مهم‌ترین اخبار و وقایع روزنامه‌های امروز ۱۸ مهرماه مشهد را در ادامه می‌خوانید:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, صبح توس,

 

,

لایحه «حمایت از ورزش حرفه‌ای» به شورا ارائه می‌شود

, لایحه «حمایت از ورزش حرفه‌ای» به شورا ارائه می‌شود,

 

,

*خراسان: بخش نخست کارگروه ورزش شورای اسلامی شهر مشهد، به بحث و تبادل نظر درباره “لایحه تشکیل صندوق حمایت از پیشکسوتان و قهرمانان ورزشی” اختصاص یافت که از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان، به شورای اسلامی شهر مشهد، پیشنهاد شده بود. در جمع بندی این لایحه، مقرر شد تا اساسنامه پیشنهاد تشکیل این صندوق، در اختیار اعضای حاضر در جلسه قرار گیرد و پس از ارائه نکات مد نظر اعضای کارگروه، لایحه در صحن علنی شورای شهر، مطرح شود.

, *خراسان:,

 

,

پرداخت مشروط ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیونی تعاونی ثامن‌الحجج (ع)

, پرداخت مشروط ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیونی تعاونی ثامن‌الحجج (ع),

 

,

*خراسان: به دنبال تعیین تکلیف مرحله‌ای پرونده سپرده‌گذاران تعاونی اعتبار ثامن‌الحجج(ع) از دیروز ۱۷ مهرماه مرحله جدید پرداخت‌ وجوه از سوی بانک عامل آغاز ‌شد و بر این اساس مبالغ تا سقف۲۰۰ و ۳۰۰ میلیونی به‌ طور مشروط به سپرده‌گذاران واگذار خواهد شد.

, *خراسان:,

 

,

کمک ۱۲.۸ میلیاردی شهرداری به احداث مساجد

, کمک ۱۲.۸ میلیاردی شهرداری به احداث مساجد,

 

,

*خراسان: مدیر اجرایی طرح ساخت و ساز مساجد شهرداری مشهد از کمک این مجموعه برای ساخت و احداث ۷۹ مسجد در شهر به ویژه حاشیه مشهد خبر داد. «محسن گل‌مشکی» با اشاره به نهضت مسجدسازی در شهر مشهد در دوره جدید مدیریت شهری اظهار کرد: ۴۲ مورد از این تعداد جزو مساجد تازه تاسیس به حساب می‌آید که برای آن‌ها بیش از ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته است.

, *خراسان:,

نرخ بیکاری استان به بالاترین میزان در٧ سال اخیر رسید

, نرخ بیکاری استان به بالاترین میزان در٧ سال اخیر رسید,

 

,

*شهرآرا: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در بهار١٣٩۵ به ١٢.٢درصد رسیده است. بررسی نرخ بیکاری افراد ١٠ساله و بیشتر نشان می‌دهد که ١٢.٢درصد جمعیت فعال (شاغل و بیکار) کشور بیکار بوده‌اند. روند تغییرات این نرخ، حاکی از آن است که این شاخص نسبت به بهار١٣٩۴، ١.۴درصد و نسبت به زمستان١٣٩۴، ٠.۴درصد افزایش داشته است.

, *شهرآرا:,

 

,

خودمختاری غیرانتفاعی‌ها در مباحث فرهنگی

, خودمختاری غیرانتفاعی‌ها در مباحث فرهنگی,

 

,

*شهرآرا: سیده فاطمه ذوالقدر دبیر کمیسون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است: عامل اصلی وجود برخی نارسایی‌های فرهنگی در عملکرد مدارس غیرانتفاعی، نبود نظارت صحیح بر نحوه عملکرد این مدارس از سوی آموزش و پرورش است.

, *شهرآرا:,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه