مدیرعامل درمانگاه مصباح تاکید کرد؛
ویزیت رایگان پزشکان عمومی و متخصص در طول دهه ایام محرم ادامه دارد
مدیرعامل درمانگاه مصباح حسینیه اعظم زنجان با اشاره به ویزیت رایگان پزشکان عمومی و متخصص در طول دهه ایام محرم، گفت: ارائه این خدمات به صورت رایگان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان انجام می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داود وفا در گفت و گو با خبرنگارمهرزنجان، با بیان اینکه ایام محرم امسال ارائه خدمات درمانی در دارالشفاء از ساعت ساعت 10 تا 13 و از ساعت 19 تا 24 ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: دارالشفای حسینیه اعظم زنجان، یکی از مجموعه های زیر نظر این مسجد است که فعالیت بسیار مطلوبی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داود وفا در گفت و گو با خبرنگار, مهرزنجان, ، با بیان اینکه ایام محرم امسال ارائه خدمات درمانی در دارالشفاء از ساعت ساعت 10 تا 13 و از ساعت 19 تا 24 ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: دارالشفای حسینیه اعظم زنجان، یکی از مجموعه های زیر نظر این مسجد است که فعالیت بسیار مطلوبی دارد.,وی خدمات دارالشفای حسینیه را شامل ویزیت، پرستاری، دندان پزشکی، رادیولوژی و کلیه خدمات پیراپزشکی عنوان کرد، افزود: ارائه این خدمات به صورت رایگان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان انجام می شود.
,مدیرعامل درمانگاه مصباح حسینیه اعظم زنجان با بیان اینکه خدمات پیراپزشکی دارالشفای حسینیه شامل رادیولوژی، سونوگرافی، ماموگرافی و سی تی اسکن است، بیان کرد: همراه داشتن دفترچه بیمه بیمارانی که برای ویزیت به دارالشفای حسینیه مراجعه می کنند موجب کاهش هزینه ها و افزایش خدمات رسانی دارالشفا می شود.
,وفا از اعلام آمادگی کادر پزشکی هم برای ارائه خدمات در این ایام خبر داد و تصریح کرد: ویزیت پزشکان عمومی به صورت تمام وقتصبح، عصر و شب و پزشکان متخصص پس از نماز مغرب و عشا صورت می گیرد.
,وی به حضور پزشکان متخصص داخلی، بیماریهای عفونی، ارتوپد، قلب و چشم در دهه اول محرم در دارالشفا اشاره کرد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته تلاش می شود هر روز یک پزشک متخصص ارتوپد، قلب و عروق و داخلی بیماران را ویزیت کند.
,مدیرعامل درمانگاه مصباح حسینیه اعظم زنجان با بیان اینکه فعالیت پزشکان متخصص به صورت نوبت دهی و طبق برنامه از ساعت 20 به بعد انجام می شود، گفت: در ماه محرم این دارالشفا به صورت ویژه فعالیت می کند.
,وفا با بیان اینکه در ایام محرم 80 پزشک و پرستار به صورت افتخاری در این مجموعه فعالیت می کنند، اظهار کرد: در نتیجه فعالیت دارالشفای حسینیه اعظم زنجان به صورت مستقیم برای 40 نفر در طول سال اشتغالزایی شده است.
,وی با اشاره به اینکه ویزیت بیماران در این مرکز در سه شیفت انجام می شود، افزود: طبق آمار در روزهای معمولی صدها نفر به دارالشفای حسینیه اعظم زنجان مراجعه می کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه