logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده‌ی مجلس شورای اسلامی:

امور سیاسی استانداری گیلان در چهارچوب قانون حرکت کند

امور سیاسی استانداری گیلان در چهارچوب قانون حرکت کند
نماینده‌ی مردم آستانه اشرفیه با اشاره به جلسه‌ی یک گروه غیرقانونی در در یکی از اماکن دولتی رشت گفت: من از همه دست اندرکاناران سیاسی استانداری گیلان درخواست دارم که در چهارچوب قانون حرکت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسین قربانی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار ۸دی با اشاره به جلسه‌ی یک گروه غیرقانونی در در یکی از اماکن دولتی رشت در پنجشنبه‌ی هفته گذشته اظهار داشت: من از همه دست اندرکاناران سیاسی استانداری گیلان درخواست دارم که در چهارچوب قانون حرکت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,

وی افزود: با تعامل خوب مسئولان استان از جمله نماینده‌ی ولی فقیه، استاندار و مجمع نمایندگان فضای آرامشی در استان ایجاد شده است و نباید اجازه داد این آرامش به هم بریزد. این آرامش باعث حرکت رو به جلو در استان شده است و تحرکات این چنینی مانعی برای پیشرفت است.

,

نماینده‌ی مردم آستانه اشرفیه تأکید کرد: نباید با متشنج کردن جامعه مانع پیشرفت استان شد و انتظار از مسئولان امور سیاسی استانداری این است که در چهارچوب قانون حرکت کنند و به حساسیت مردم و افکار عمومی نیز توجه داشته باشند و اموری که به ضرر جامعه است در انجام آن تا این اندازه اصرار نداشته باشند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه