logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لاوروف: توقعی از مذاکرات لوزان ندارم

لاوروف: توقعی از مذاکرات لوزان ندارم
وزیر خارجه روسیه در آستانه برگزاری مذاکرات لوزان در خصوص بحران سوریه، با بیان اینکه کشورش هیچ توقعی از این مذاکرات ندارد، خواستار واقع بینی غربی ها شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از تاس، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه هیچ انتظاری از مذاکرات لوزان در خصوص حل مساله سوریه ندارد، گفت: من انتظار خاصی از ندارم .. ما مایل هستیم در قالبی مشخص کار کنیم تا اول ببینیم شرکای ما تا چه حد مطیع قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل هستند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 
وی افزود: ما قدم های مثبتی را که برای نظارت بر اجرایی شدن این قطعنامه ها و اجرای توافق آتش بس میان آمریکا و روسیه ضروری هستند را پیشنهاد داده ایم. 
 
وزیر خارجه روسیه همچنین با اشاره به اینکه هیچ قدم متقابلی از سوی طرف های غربی برای رفع بحران سوریه برداشته نشده، افزود: ما شاهد (چنین اقداماتی) نبوده ایم. 
 
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص سوریه اعلام کرد که گمانه زنی ها در خصوص متوقف کردن درگیری های حلب چیزی نیست جز تلاش برای سرپوش گذاشتن بر (فعالیت های) جبهه النصره و سایر گروه های تروریستی. 
 
وزیر خارجه روسیه در خصوص کارشکنی های تروریست ها در آتش بس سوریه گفت: علاوه بر جبهه النصره، بسیاری دیگر از گروه هایی که خود را به نام اعتدال گرا معرفی می کنند با النصره یکی شدند و از پیوستن به توقف درگیری ها خودداری کردند. 
 
لاوروف همچنین با دشوار توصیف کردن وضع کنونی در سوریه قول داد که در گفتگوهای روز شنبه در لوزان، روسیه بر مواضع صادقانه و صریح خود ایستادگی کند. وی گفت که این موضع تمامی جامعه جهانی، خصوصا شورای امنیت سازمان ملل است. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه