رییس شورای اسلامی روستای قلعه کنگ زهک:

ثبت نام تمامی خانوارهای 6 روستای شهرستان زهک در طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن

ثبت نام تمامی خانوارهای 6 روستای شهرستان زهک در طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن
رییس شورای اسلامی روستای قلعه کنگ شهرستان زهک از ثبت نام تمامی 350 خانوار 6 روستای این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق علی شهرکی؛رییس شورای اسلامی روستای قلعه کنگ شهرستان زهک گفت:با توجه به اهمیت ثبت نام در طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن یک باب مدرسه در روستای قلعه کنگ شهرستان زهک برای حضور و ثبت نام مردم در نظر گرفته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق,

وی خاطر نشان کرد:برای کاهش و صرفه جویی در هزینه های ثبت نام،تعدادی از معلمین روستا با در اختیار گذاشتن رایانه های شخصی خود؛امکان را برای ثبت نام مردم فراهم کردند.

,

رییس شورای اسلامی روستای قلعه کنگ همچنین افزود:شرکت کردن در طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن یک وظیفه است و باید برای اجرای این طرح تمام تلاش خود را بکار گرفت تا در سلامت و صحت کامل صورت گیرد.

,

وی در ادامه بیان کرد:شهرستان زهک به دلیل مشارکت  صد در صدی مردم جزو مناطقی است که بیشترین امار مشارکت در این طرح مهم را به خود اختصاص داده است.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه