کاهش شرارت و نزاع در دهه اول محرم/ رسانه های مغرض فقط عکس زباله های نذری منتشر کردند!

کاهش شرارت و نزاع در دهه اول محرم/ رسانه های مغرض فقط عکس زباله های نذری منتشر کردند!
رسانه های مغرض وابسته به جریانهای خاص فقط از محرم به دنبال درس سازش با ظلم و عکس زباله های نذری بودند!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مرصاد، سخنگوی ناجا اعلام کرد: وقوع سرقت‌های مهم در دهه اول محرم با کاهش 11 درصدی همراه بود و شرارت و نزاع در این مدت کاهش چشمگیر داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,

 

,

سازمان انتقال خون از اهداء سه برابری خون به بیماران خبر می دهد و نهادهای حمایتی حجم کمک های نقدی و غیر نقدی به نیازمندان را در روزهای محرم تا ۵ برابر روزهای معمولی گزارش کرده اند.

,

 

,

رسانه ها منتشر کردند که هیأتهای عزاداری از لوازم خانگی نیازمندان تا هزینه ۷ میلیاردی ساخت بیمارستان و مدرسه و ... را اهدا کرده اند.

,

 

,

این در حالی است که رسانه های مغرض وابسته به جریانهای خاص فقط از محرم به دنبال درس سازش با ظلم و عکس زباله های نذری بودند!

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه