امام جمعه ماسال:
سفر مدیران استان به ژاپن چه ضرورتی داشت / تمام هزینه های امور شخصی باید به بیت المال بازگردانده شود
امام جمعه ماسال به سفر تنی چند از مسوولان گیلان به کشور ژاپن واکنش نشان داد و گفت: مسوولان در اجرای برنامه ها الویت ها را رعایت کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین سید هادی موسوی در گفتگو با خبرنگار ۸دی در خصوص اعزام تنی چند از مدیران کل استان به کشور ژاپن در حالی که مردم استان از بیکاری، فقر، طلاق و آسیب های اجتماعی دیگر در رنج و تنش به سر می برند، اظهار کرد: اگر این سفر واقعا کاری باشد ممکن است که ما بگوییم اشکال ندارد اما باید حلم و بردباری به خرج دهیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
وی با بیان اینکه جامعه و کشور ما اکنون با کمبود منابع مالی مواجه است، افزود: باید دید این سفر کاری مدیران در این برهه از زمان واقعا ضرورتی دارد؟
,
امام جمعه ماسال با اشاره بر اینکه این سفر هزینه های گزافی را بر جای می نهد، ادامه داد: اگر این سفر، سفر گردش و تفریح باشد و آقایان با پول بیت المال هزینه کرده باشند این خلاف و حرام است.
حجت الاسلام موسوی در ادامه این مطلب با اشاره بر اینکه آقایان مدیون هستند، بیان داشت: تمام هزینه هایی که صرف امور شخصی و سفر مدیران کل شده باید به بیت المال عودت داده شود.
,
,
وی با اشاره بر اینکه مدیران باید امور را الویت بندی کنند، گفت: در شرایطی که آمار طلاق، فقر، بیکاری و سایر آسیب های اجتماعی بالا است، آیا این سفر ضرورت داشت و جز برنامه های اولویت دار مدیران بوده است؟
امام جمعه ماسال با اشاره بر اینکه اگر این سفر در راستای کار و کسب تجربه بود نمی توان بر آنها اشکال گرفت: افزود: برخی از مواقع پیش می آید که مسوولی از تجارب سایر مناطق را ببیند تا بکار بگیرد که از جانب ما اشکالی ندارد.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه