عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

مردم بی عدالتی نسبت به حقوق‌های نجومی را تحمل نمی‌کنند / چرا پزشکانِ متخصصِ مسئول از امتیازات ویژه برخوردارند؟!

مردم بی عدالتی نسبت به حقوق‌های نجومی را تحمل نمی‌کنند / چرا پزشکانِ متخصصِ مسئول از امتیازات ویژه برخوردارند؟!
وحدتی اظهار داشت: همچنانکه نسبت دریافتی پزشکان، پرستاران، کارمندان و حتی پزشکان عمومی با میزان فعالیت آنها همتراز نیست؛ درحالی که پزشکان متخصص هیئت علمی با میزان فعالیت کم از امتیازات ویژه ای برخوردار هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تبریز بیدار ، محمد وحدتی نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ناهماهنگی ها و بی عدالتی های موجود در نظام پرداختی باید حل و فصل شود به خبرنگار تبریز بیدار گفت: مردم نسبت به کمبود ها و یا احیانا به نبودها صبور هستند اما نسبت به بی عدالتی خصوصا در پرداخت حقوقها  صبر و تحمل ندارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  تبریز بیدار ،,



وی با اشاره به بی عدالتی های حاکم در نظام پزشکی افزود: متاسفانه در درون نظام سلامت کشور نیز تبعیض هایی وجود دارد؛ برای مثال پرشک متخصص هیئت علمی نسبت به پزشک متخصص غیر هیئت علمی از تسهیلات و دریافتی هنگفتی برخوردار است.

,
,
,



وحدتی اظهار داشت: همچنانکه نسبت دریافتی پزشکان، پرستاران، کارمندان و حتی پزشکان عمومی با میزان فعالیت آنها همتراز نیست؛ درحالی که پزشکان متخصص هیئت علمی با میزان فعالیت کم از امتیازات ویژه ای برخوردار هستند و این سوالی است که باید پرسیده شود.

,
,
,



وی بیان کرد: علی رغم اختلاف دریافتی فاحش بین پزشکان، فرزندانِ پزشکان هیئت علمی نیز از امتیازات ویژه ای بهره مند می شوند.

,
,
,



نماینده مردم بستان آباد گفت: بی عدالتی در نظام مقدس جمهوری اسلامی قابل قبول نیست و با برنامه ریزی هایی که در مجلس صورت گرفته، نظام پرداختی پزشکان نیز ساماندهی خواهد شد.

,
,
,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه