logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس بهزیستی گناباد اعلام‌کرد:

آغاز طرح توزیع یک وعده غذای‌گرم در بین کودکان 22 مهدکودک شهری و روستایی گناباد

آغاز طرح توزیع یک وعده غذای‌گرم در بین کودکان 22 مهدکودک شهری و روستایی گناباد
رئیس اداره بهزیستی گناباد گفت: طرح توزیع یک وعده غذای گرم در 5 روز از هفته و در 22 مهد روستایی و شهری با جمعیتی حدود یک هزار نفر آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی حسین‌نژاد رئیس اداره بهزیستی گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار ندای‌گناباد با اعلام این خبر گفت: طرح توزیع یک وعده غذای گرم از 8 سال گذشته تنها در مهدکودک‌های روستایی تحت نظارت سازمان بهزیستی اجرا می شد اما امسال این طرح علاوه بر مهدکودک های روستایی در مهدکودک های شهری تحت نظارت سازمان بهزیستی انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای‌گناباد,

وی اظهارکرد: هدف از اجرای طرح توزیع یک وعده غذای گرم رفع مشکلات سوء تغذیه ای کودکان است لذا قبل از شروع این طرح در مهد کودک ها، قد و وزن کودکان اندازه گیری می شود و پس از اتمام طرح مجددا قد و وزن بچه ها اندازه گیری تا میزان رشد بچه ها و رفع سوء تغذیه آنان بر اثر اجرای این طرح مشخص شود.

,

حسین نژاد با بیان اینکه برنامه غذایی این طرح از سوی کارشناسان تغذیه مشخص می شود، اذعان کرد: طرح توزیع یک وعده غذای گرم در 5 روز از هفته و در 22 مهد روستایی و شهری با جمعیتی حدود یک هزار نفر از امروز آغاز و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.

,

وی افزود: سال گذشته 134 روز غذای گرم در بین مهدکودک های روستایی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 20 میلیون ریال توزیع شد که با توجه به اینکه مهدهای شهری امسال نیز اضافه شده انتظار می رود این اعتبار به دو برابر افزایش یابد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه