جمعی از مرغدران رشتخواری مطرح کردند;
گلایه مرغداران رشتخواری از اخذ مجوز جوجه ریزی در شهرستان های هم جوار
جمعی از مرغداران شهرستان رشتخوار از اتحادیه مرغدارن استان خراسان رضوی در جهت اخذ مجوز جوجه ریزی و مراجعه به شهرستان های هم جوار گلایه کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، صبح امروز جمعی از مرغداران شهرستان رشتخوار در گفتگو با خبرنگار ما شهرستان رشتخوار گلایه خود را نسبت به اقدام اتحادیه مرغداران خراسان رضوی مبنی بر حضور و کسب مجوز در شهرستان های همجوار برای جوجه ریزی را اعلام کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,حسینعلی شکوهی فر مرغدار اهل نقاب شهرستان رشتخوار در این رابطه می گوید: مرغداران در هر ماه 4 مرتبه اقدام به جوجه ریزی می کنند، بعد مسافت 50 کیلومتری رشتخوار به تربت حیدریه برای کسب مجوز جوجه ریزی برای یک تولید کننده و مرغداری بسیار دشوار و غیر ممکن است.
,وی در ادامه افزود: عدم حمایت از تولیدکنندگان منجر به دلسردی تولیدکنندگان و استقبال نشدن در ادامه توسط تولیدکنندگان دیگر را در بر خواهد داشت.
,علی نجفی ثانی مرغدار اهل روستای بازه عاشقان نیز با در خواست از عدم انتقال صدور مجوز به شهرستان های مجاور از اتحادیه مرغداران خراسان رضوی افزود: طبق شعار سال که با نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگذاری شده است، این اقدام در جهت معکوس حمایت از تولیدکنندگان خواهد بود.
,احمد سلحشور یکی دیگر از مرغداران شهرستان رشتخوار رفت آمد به شهرستان های مجاور برای کسب مجوز را علاوه بر زمان گیر بودن و طوانی بودن مسیر باعث انتقال بیماری ها توسط مرغدران به مرغداری ها دیگر عنوان کرد و یاداور شد: طبق مقررات قرنطینه ای بهداشتی مبنی بر عدم ترددهای غیر ضروری در بین مرغداران این اقدام از طرفی می تواند منجر به انتقال بیماری ها در بین مرغداری ها شود، لذا از مسئولین مربوطه در خواست داریم تا نسبت بر رفع مشکل این قشر زحمتکش در شهرستان رشتخوار چاره ای بیندیشند.
,محمد غفاری مرغدار اهل روستای زرغری شهرستان رشتخوار نیز ضمن درخواست از مسئولین مربوطه در جهت رفع این مشکل گفت: بعد مسافت و دیر مطلع شدن مرغداران این شهرستان موجب اتمام و پر شدن سهمیه جوجه ریزی و عدم کسب مجوز برای مرغداران این شهرستان خواهد بود.
,جواد علی نیا مرغداری دیگر این شهرستان که در روستای اسلام آباد در حال فعالیت است افزود: با توجه به مشکل فوق جوانان دیگری که قصد وارد شدن به چرخه تولید شهرستان را دارند نامید و از ادامه راه منصرف خواهند شد.
,شایان ذکر است شهرستان رشتخوار دارای 15 مرغداری فعال است، که تا کنون کار کسب مجوز جوجه ریزی برای مرغداری های این شهرستان توسط نماینده اتحادیه مرغدران خراسان در این شهرستان انجام می شده است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه