دلیل‌ اسارت زنان‌ عراقی توسط‌ داعش

دلیل‌ اسارت زنان‌ عراقی توسط‌ داعش
گروهک تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش برای مجبور کردن مردان به عضویت در این گروه و به دست گرفتن سلاح علیه حکومت عراق، زنان آنها را می‌ربایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، رئیس شورای نجات استان الانبار در عراق گفت تروریست‌های تکفیری داعش برای به خدمت گرفتن مردان، زنان آنها را می‌ربایند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

به گزارش شبکه تلویزیونی العراقیه، «حمید الحایص» رئیس شورای نجات الانبار به مرکز خبری شبکه رسانه ای عراق گفت: اطلاعات ما حاکی از آن است که گروهک تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش برای مجبور کردن مردان به عضویت در این گروه و به دست گرفتن سلاح علیه حکومت عراق، زنان آنها را می‌ربایند.

,

فرماندهی عملیات مشترک عراق نیز از کشته شدن 20 نفر از اعضای گروه تروریستی داعش در فلوجه خبر داد.

,

فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد: این تروریست‌ها صبح امروز در عملیات نیروهای تیپ واکنش سریع عراق کشته و 3 نفر هم دستگیر شدند.

,

در این عملیات همچنین مقادیر زیادی مواد منفجره از تروریست‌ها به غنیمت گرفته شد.

,

شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد ابو ابراهیم مفتی داعش در استان نینوا در جریان یک عملیات امنیتی به هلاکت رسید.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه