logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مشارکت فراهانی ها در سرشماری اینترنتی به مرز ۶۰ درصد رسید

مشارکت فراهانی ها در سرشماری اینترنتی به مرز ۶۰ درصد رسید
فرماندار فراهان گفت: مشارکت و حضور مردم در سرشماری اینترنتی در شهرستان فراهان به مرز ۶۰ درصد رسیده که این میزان فراتر از پیش بینی استانی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید فائض پور، فرماندار فراهان در حاشیه بازدید از ایستگاه سرشماری در در گفتگو با خبرنگار فراهان خبر با اشاره به حضور پررنگ مردم شهرستان فراهان گفت: مشارکت و حضور مردم در سرشماری اینترنتی در شهرستان فراهان به مرز ۶۰ درصد رسیده که این میزان فراتر از پیش بینی استانی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فراهان خبر, فراهان خبر,

وی افزود: مردم ولایتمدار و متمدن فراهان همواره در تمامی عرصه ها و صحنه های اجتماعی و سیاسی مشارکت بسیار فراگیر و پرشوری را از خود ثبت کرده اند، انتظار می رود با هماهنگی های به عمل آمده و اقدامات و تمهیدات ستاد سرشماری نفوس و مسکن شهرستان فراهان و با تلاش مسئولین در پایان این مرحله از سرشماری شاهد حضور بالای مردم این شهرستان در این رویداد و طرح ملی باشیم.

,

فائض پور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حراست از اطلاعات مردم گفت: حفظ اطلاعات فردی در دستور کار ستاد سرشماری عمومی نفوس و مسکن قرار دارد.

,

فرماندار فراهان خاطر نشان کرد: همان گونه که حفظ اطلاعات فردی محرمانه در دستور کار ستاد سرشماری عمومی و نفوس سال ۱۳۹۵ قرار دارد مردم نیز باید در ارائه اطلاعات دقیق و مسئولان بدنه اجرایی در ثبت دقیق این اطلاعات مشارکت کنند.

,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه