معاون اجرایی رئیس‌جمهور:

حمایت از کالای ایرانی موجب رونق اقتصادی می‌شود/ نمایشگاه‌های کالای داخلی زمینه صادرات را افزایش می‌دهد

حمایت از کالای ایرانی موجب رونق اقتصادی می‌شود/ نمایشگاه‌های کالای داخلی زمینه صادرات را افزایش می‌دهد
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: تنوع محصولات ایرانی در این نمایشگاه نشان‌دهنده قوت تولیدات ایرانی در حوزه‌های گوناگون است و امیدواریم در سایر استان‌ها ایجاد نمایشگاه‌های کالای ایرانی را شاهد باشیم .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس‌جمهور  در حاشیه بازدید از نمایشگاه «خانواده ایرانی، تولید ایرانی و خانه ایرانی» در گفتگو با پرستوها،  اظهار داشت: پس از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اقدامات جهت تحقق این سیاست‌ها سرعت بیشتری پیداکرده است و قطع ایجاد نمایشگاه‌های کالای ایرانی و ایجاد رقابت میان آن‌ها می‌توانیم به تقویت تولیدات بپردازیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها،,

وی با اشاره بر اینکه تنوع محصولات ایرانی در این نمایشگاه نشان‌دهنده قوت تولیدات ایرانی در حوزه‌های گوناگون است افزود: امیدواریم در سایر استان‌ها ایجاد نمایشگاه‌های کالای ایرانی را شاهد باشیم.

,

معاون اجرایی رئیس‌جمهور بیان داشت: ممکن است در برخی از حوزه‌ها نیازمند واردکردن فنّاوری و به‌کارگیری تجهیزات جدید باشیم اما تردیدی نیست اگر از مصرف کالای ایرانی حمایت کنیم و تشویق کنیم مردم را به استفاده از تولیدات ایرانی شاهد ایجاد اشتغال ، رونق اقتصادی خانوارهاخواهیم بود.

,

وی خاطرنشان کرد: زمینه صادرات از همین نمایشگاه‌های کالای ایرانی فراهم می‌شود و اگر مردم حمایت کننده و تبلیغ‌کننده خوبی برای این محصولات در عرصه بازارهای جهانی باشند آن‌وقت می‌توانیم اقتصاد مقاومتی داشته باشیم که درون‌زا و برون‌نگراست.

,

شریعتمداری در انتها بیان داشت: اگر تلاش کنیم با استفاده از فنّاوری‌های بومی و برتر دانش‌بنیان شدن در عرصه اقتصاد مقاومتی ایجاد کنیم یکی دیگر از اهداف اقتصاد مقاومتی را محقق کرده‌ایم.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه