logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

باهدف ارتقاء توان رزمی نیروهای مسلح؛

رزمایش مشترک امنیتی سپاه و ناجا در مشهد برگزار می‌شود

رزمایش مشترک امنیتی سپاه و ناجا در مشهد برگزار می‌شود
معاون عملیات سپاه امام رضا (ع) از اجرای رزمایش مشترک سپاه امام رضا (ع) و نیروی انتظامی خراسان رضوی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، سرهنگ رسول جباری معاون عملیات سپاه استان با اعلام خبر برگزاری رزمایش مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی در تاریخ ۲۸ و ۲۹ مهرماه سال جاری عنوان کرد: این رزمایش تحت فرماندهی قرارگاه مشترک ناجا و سپاه در مشهد و تعدادی از شهرستان‌های استان اجرا می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


وی در خصوص اهداف این رزمایش مشترک اظهار کرد: اجرای این رزمایش باهدف ایجاد و ارتقاء هماهنگی لازم در انجام مأموریت‌های محوله بین سپاه و ناجا، انتقال تجربیات بین نسلی، تمرین ستون کشی و استقرار در مناطق تجمع، تمرین کاربرد تجهیزات در رزم و تمرین دستگاه‌های ارتباطی در لایه‌های مختلف است.

,
,


سخنگوی رزمایش به نقش بسیج در حفظ و ارتقای ضریب امنیت اجتماعی در جامعه اشاره کرد و افزود: بسیجیان ارزش مداران امین جامعه و بازوان اجرایی توانمندی برای دستگاه‌های مختلف کشور ازجمله پلیس هستند.

,
,


جباری بابیان اینکه در قانون به نقش پشتیبانی‌کنندگی بسیج در مأموریت‌های نیروی انتظامی اشاره‌شده است تصریح کرد: این رزمایش در جهت بالا بردن توان رزمی یگان‌های سپاه و ناجا رزمایش مشترک امنیتی در تاریخ ۲۸ و ۲۹ مهرماه در مشهد برگزار می‌شود.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه