معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان فردیس:
عدم برگزاری انتخابات مستقل شورای شهر فردیس، شایعه است/ انتخابات شورای شهرستان با قوت تمام برگزار خواهد شد
تمام اقدامات امنیتی و اجرائی لازم برای برگزاری انتخابات شورای شهر فردیس انجام شده است و انتخابات شورای شهر فردیس با قوت تمام در بهار ۹۶ برگزار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا فلاح نژاد معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان فردیس در گفتگو با خبرنگار فردیسان ضمن تکذیب شایعات عدم برگزاری انتخابات مستقل شورای شهرفردیس گفت: تمام اقدامات امنیتی و اجرائی لازم برای برگزاری انتخابات شورای شهر فردیس انجام شده است و انتخابات شورای شهر فردیس با قوت تمام در بهار ۹۶ برگزار خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,وی درادامه افزود: تمام اقدامات نامزدهای انتخاباتی مورد رصد قراردارد و در بررسی صلاحیت ها مورد نظر قرار می گیرد تا افرادی شایسته و کاردان به عنوان اعضای شورای شهر فردیس انتخاب شوند.
,فلاح نژاد با تاکید براهمیت انتخابات شواری شهر گفت:حضور افرادی از جنس مردم و آشنا با مشکلات مردم باعث می شود تا مسئولین در مصوبات خود نیازمندی های مردم شهر را لحاظ نموده و تصمیمات سنجیده تر و مناسب تری برای رشد و ابادانی و رفاه مردم اتخاذ نمایند.
,وی در ادامه خاطر نشان کرد: تعداداعضای شورای شهر با توجه به نتایج سرشماری نفوس و مسکن مشخص خواهد شد و ۱۱۳ شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات در نظر گرفته شده است.
,معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان فردیس از مردم خواست تا با انتخاب افراد شایسته دلسوز ، کاردان ، متعهد و پاکدست به عنوان شورای شهر فردیس به توسعه و پیشرفت شهر فردیس کمک نمایند و از ورود افرادی که به دنبال نام و سمتی برای خود هستند جلوگیری کنند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه