بشاراسد: باید از شر تروریست ها خلاص شویم
رئیس جمهور سوریه تاکید کرد: دولت باید برای حفاظت از غیر نظامیان، حلب را از شر گروه های تروریستی نجات دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسد در گفتگو با شبکه SRF1 سوئیس گفت: ما باید ماموریتمان را مطابق قانون اساسی انجام دهیم و طبق قانون ما باید از مردم محافظت کنیم و آنها را از شر این تروریستها در حلب نجات دهیم.
,
اسد با طرح این پرسش که ما چگونه می توانیم از مردم محافظت کنیم در حالی که آنها تحت محاصره گروههای تروریستی اند و به دست آنها کشته می شوند گفت: آیا نقش ما این است که نظاره گر باشیم و کاری انجام ندهیم؟ آیا اینگونه می توانیم از مردم سوریه محافظت کنیم؟ بنابراین ما باید به تروریستها حمله کنیم و این امری بدیهی است.
,
ستاد مشرک ارتش روسیه چند روز قبل اعلام کرد که فردا از ساعت 8 تا 4 عصر در حلب آتش بس برقرار خواهد بود.
روسیه این آتش بس را به دلایل انسانی اعلام کرده و طی این روز به مخالفان سوری اجازه داد که از دو گذرگاه از این شهر خارج شوند.
روسیه این آتش بس را به دلایل انسانی اعلام کرده و طی این روز به مخالفان سوری اجازه داد که از دو گذرگاه از این شهر خارج شوند.,
,
,
سازمان ملل از این اقدام روسیه استقبال کرده ولی این مدت زمانی را برای ارسال کمک های انسانی به حلب کافی ندانسته است.
در عین حال مارک تونر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی ضمن اشاره به طرح روسیه برای متوقف کردن حملات هوایی به حلب سوریه، تاکید کرد: طرح روسیه که اجازه خروج غیرنظامیان و شبه نظامیان از حلب را می دهد، خیلی دیرهنگام و ناکافی است.
در عین حال مارک تونر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی ضمن اشاره به طرح روسیه برای متوقف کردن حملات هوایی به حلب سوریه، تاکید کرد: طرح روسیه که اجازه خروج غیرنظامیان و شبه نظامیان از حلب را می دهد، خیلی دیرهنگام و ناکافی است.,
,
,
منبع:شبکه خبر
, منبع:شبکه خبر]
ارسال دیدگاه