معاون صنایع دستی میراث فرهنگی زنجان:
بازارچه های دائمی محلی برای عرضه صنایع دستی است/ فروش صنایع دستی زنجان رو به رشد است
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: بازارچه های دائمی محلی برای عرضه صنایع دستی است که در استان زنجان نیز تلاش می شود این بازارچه ها تقویت شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود علیمحمدی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا, اظهار داشت: بازارچه های صنایع دستی در استان زنجان دایر شده است و برنامه ریزی های لازم برای مدیریت این بازارچه ها انجام شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با اشاره به اینکه بازارچه های دائمی صنایع دستی استان زنجان از قرار گرفتن دو فروشگاه در کنار هم تا 30 تا 40 فروشگاه در استان فعالیت می کنند، تصریح کرد: در شهرستان های استان نیز این بازارچه ها دایر شده است.
,معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه در شهرستان ابهر نیز فروشگاه صنایع دستی افتتاح شده است، افزود: صنایع دستی هنرمندان این شهرستان در این نمایشگاه در معرض دید و فروش علاقه مندان قرار گرفته است.
,,
*بازارچه صنایع چاقوی زنجان دایر است
, *بازارچه صنایع چاقوی زنجان دایر است,علیمحمدی با اشاره به بازارچه صنایع دستی زنجان واقع در پاساژ مروارید، تصریح کرد: این بازارچه به صنعت چاقو بیشتر پرداخته است و هنرمندان این صنعت در این پاساژ فعالیت می کنند.
,وی افزود: بازارچه صنایع دستی بزرگی نیز در جنب رختشویخانه زنجان دایر شده است که برای فروش محصولات هنرمندان استان نقش بسزائی دارد.
,این مسئول با بیان اینکه در برخی سراهای بازار زنجان نیز نمایشگاه های فرش دایر شده است، تصریح کرد: در برخی تیمچه های بازار نیز فروشگاه هایی به این منظور در نظر گرفته شده است.
,معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان خاطرنشان کرد: در برخی از سراهای بازار نیز به منسوجات بافندگی و دار قالی اختصاص دارد.
,علیمحمدی با اشاره به احیای سرای ملک بازار زنجان به عنوان بازارچه صنایع دستی استان زنجان، گفت: با توجه به وظیفه ذاتی میراث فرهنگی برای احیای سراهای بازار زنجان، این سرا نیز به عنوان بازارچه صنایع دستی احیا شده است.
,وی با اشاره به اینکه پس از راه اندازی این سرا به عنوان بازارچه صنایع دستی، مالکین همکاری لازم را برای راه اندازی بازارچه انجام ندادند، تصریح کرد: در حال حاضر تنها از 20 درصد این مجموعه استفاده می شود.
,این مسئول با اشاره به اینکه بیشتر مالکان از غرفه های ایجاد شده به عنوان انباری استفاده می کنند، خاطرنشان کرد: با وجود پا درمیانی میراث فرهنگی برای مجاب کردن مالکان برای راه اندازی بازارچه صنایع دستی، هنوز این سرا به عنوان بازارچه استفاده نمی شود.
,,
*همکاری مالکان سرای ملک موجب راه اندازی نمایشگاه صنایع دستی می شود
, *همکاری مالکان سرای ملک موجب راه اندازی نمایشگاه صنایع دستی می شود,این مسئول بر ضرورت همکاری مالکان برای استفاده مطلوبتر از فضای ایجاد شده در این سرا تاکید کرد و گفت: همکاری مالکان می تواند این سرا به سرای فعال گذشته تبدیل کند.
,وی با بیان اینکه در فصل تابستان 171 غرفه فروش صنایع دستی در استان زنجان برپا شد، خاطرنشان کرد: در این غرفه ها صنایع دستی از جمله چاقو، مس، ملیله به علاقه مندان ارائه شد.
,معاون صنایع دستی میراث فرهنگی استان زنجان با اشاره به اینکه 27 غرفه فروش صنایع دستی در جنب رختشویخانه زنجان برپا شده است،افزود:همزمان با جشنواره آش نیز 130 غرفه صنایع دستی برای بازدید و خرید علاقه مندان در نظر گرفته شد.
,علیمحمدی با بیان اینکه چاقو و مس بیشترین فروش را در بین محصولات صنایع دستی استان زنجان دارد، تصریح کرد: میزان فروش محصولات صنایع دستی در سطح استان زنجان رضایت بخش است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه