دومین همایش پیاده روی خانوادگی شاهرود در راستای طرح محله اسلامی برگزار شد
مسئول فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه شاهرود گفت: دومین همایش پیاده روی خانوادگی در راستای طرح محله اسلامی روز جمعه در شهرک شهید بهشتی شاهرود برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد حسین پور مسئول فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه شاهرود در حاشیه دومین همایش پیاده روی خانوادگی در راستای طرح محله اسلامی شاهرود در گفتگو با خبرنگار نسل شاهوار شاهرود با اشاره به برگزاری دومین همایش پیاده روی خانوادگی در راستای طرح محله اسلامی گفت: این همایش پیاده روی همزمان با هفته تربیت بدنی در شهرک بهشتی شاهرود از سوی پایگاه مقاومت بسیج این محله و از میدان ولایت شاهرود به سمت مسجد مسلم بن عقیل شهرک شهید بهشتی شاهرود آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل شاهوار شاهرود ,وی با اشاره به استقبال پر شور خانواده های محله شهرک شهید بهشتی از این مراسم پیاده روی اظهار کرد: همزمان با این همایش، پیاده روی بانوان شهرک ولی عصر (عج) شاهرود نیز برگزار شد و بانوان این شهرک مسیر میدان میدان ولایت تا مسجد مسلم بن عقیل شهرک شهید بهشتی را پیاده روی کردند.
,مسئول فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه شاهرود افزود: در پایان این مراسم مراسم قرعه کشی بین شرکت کنندگان در همایش برگزار شد و به تعدادی از برندگان به قید قرعه جوایزی اهدا شد.
,حسین پور در خصوص اجرای طرح محله اسلامی در شاهرود بیان کرد: اجرای طرح محله اسلامی یکی از برنامه های معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه شاهرود است که برای اجرای این برنامه در هر شهرستان یک محله به عنوان پایلوت اجرای این طرح برگزیده می شود و مباحثی که برای رسیدن به جامعه طراز اسلامی باید به آن برسیم در آن محله اجرا می شود.
,وی عنوان کرد: پس از برگزاری جلسات مختلف با مسئولان شهرک شهید بهشتی شاهرود به عنوان پایلوت اجرای طرح محله اسلامی انتخاب شد.
,مسئول فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه شاهرود در خصوص اهدافی که برای اجرای طرح برنامه محله اسلامی در نظر گرفته شده است گفت: کم کردن آسیب های اجتماعی در محله اسلامی، مسجد محور بودن فعالیت ها در محله اسلامی، رایزنی با مسئولان به جهت حل مشکلات شهری در محله اسلامی و ... از جمله اهداف برگزاری طرح محله اسلامی است.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه