قاضی پور در گفتوگو با آناج عنوان کرد؛
نوبخت کمیسیون تلفیق را تحریم کرده است/ قهر رئیس سازمان برنامه و بودجه از کمیسیون به دلیل تصویب پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی!
نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: بعد از این که مجلس مصوب کرد دولت بدهی های خود را به تامین اجتماعی بپردازد، رئیس سازمان برنامه بودجه جلسات کمیسیون تلفیق را تحریم کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر قاضی پور در گفتوگو با آناج با اشاره به عدم حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه در جلسات کمیسیون تلفیق، اظهار داشت: نوبخت، از روز سه شنبه هفته گذشته جلسات کمیسیون تلفیق را تحریم کرده و در جلسات آن شرکت نمی کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی علت عدم حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه را مصوبه مجلس اذعان کرد و افزود: در روز سه شنبه هفته گذشته که نمایندگان مجلس مصوب کردند تا دولت بدهی های خود را به سازمان تامین اجتماعی بپردازد ، رئیس سازمان برنامه بودجه از جلسه قهر کرد و نمایندگان دولت را با خود از جلسه مجلس خارج کرد.
,

, نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سخنگوی دولت پس از قهر از جلسه روز سه شنبه، روز چهارشنبه نیز در نشست این کمیسیون حضور نیافت و اجازه نداد نمایندگان دولت نیز در نشست حضور یابند، در جلسه امروز صبح و حتی جلسه امروز کمیسیون نیز سخنگوی دولت به همراه نمایندگان خود از حضور در جلسات امتناع ورزید
,قاضی پور اذعان داشت: این رفتار رئیس سازمان برنامه و بودجه در شان دولت نیست چرا که باید بدهی آنها به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شد.
,گفتنی است دولت بدهی کلانی به سازمان تامین اجتماعی دارد که با مصوبه چند روز پیش نمایندگان مجلس مقرر شد تا دولت هر چه سریعتر بدهی خود را به این سازمان ادا نماید که باعث قهر نوبخت از جلسات کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گشت.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه