صرفا جهت اطلاع مسئولان؛

سیگنال‌شبکه‌های دیجیتال به جازموریان نمی‌رسد/عدم دسترسی به شبکه های ملی و گرایش مردم به ماهواره

سیگنال‌شبکه‌های دیجیتال به جازموریان نمی‌رسد/عدم دسترسی به شبکه های ملی و گرایش مردم به ماهواره
قطعی و اختلال دوماهه سیگنال شبکه های دیجیتال صدای مردم جازموریان را در آورد و این اختلات موجب روی آوردن مردم به گیرنده های ماهواره شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از”رودبار ما“، شبکه‌های ماهواره‌ای چند سالی است به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای نفوذ فرهنگی از سوی غرب مورد استفاده قرار می‌گیرند. این شبکه‌ها در برهه‌ای از زمان به سرعت بین مردم نفوذ کردند و خانه‌های زیادی محل دریافت فرکانس شبکه‌های ماهواره‌ای شد. پس از آن بود که صدا و سیما نیز تصمیم گرفت با تولید برنامه‌های جذاب و پرمحتوا و افزایش تعداد شبکه‌ها به رقابت با شبکه‌های ماهواره‌ای بپردازد که در این مسیر هم تا حد زیادی موفق عمل کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما,

راه اندازی شبکه های دیجیتالی در شهرستان ها و استانها باعث جمع آوری ماهواره ها توسط مردم شده است، چرا که مردم با وجود شبکه های دیجیتالی دیگر نیازی به وجود ماهواره ندارند.

,

اما نزدیک دوماه هست که گیرنده های دیجیتال شهر جازموریان با مشکلات خیلی زیادی مواجه است تا جایی که صدای امام جمعه موقت این شهر را نیز در آورده است و مقصر اصلی این ماجرا نمیدانیم چه کسانی هستند.

,

حجت‌الاسلام محمد بامری امام جمعه موقت این شهر با ابراز گلایه مندی از قطعی شبکه های دیجیتال گفت: قطع شدن سیگنال‌های تلویزیون موجب شده است که مردم این منطقه به ماهواره روی بیاورند.
همه این مشکلات در حالی صورت می گیرد که عدم دسترسی تمام مناطق شهر جازموریان خصوصا مناطق کوهستانی به گیرنده های دیجیتال و شبکه های آن مسلمأ موجبات روی آوردن مردم به جایگزینی دیگر برای این گیرنده ها را فراهم می آورد.جایگزینی به نام ماهواره !!!

,
,

در حالی مسئولان همواره از آسیب های ماهواره حرف می زنند و از مردم می خواهند سایه این دجالواره خانمان برانداز را از کانون گرم خانواده برچینند، اما دریافت بیش از دو هزار شبکه ماهواره ای با کیفیت بالا در مقابل اختلال و قطعی سیگنال های شبکه های داخلی موجب گرایش روز افزون مردم به ماهواره شده است.

,

محمد جوان جازموریانی با انتقاد از پوشش نامناسب و کیفیت نامطلوب شبکه های تلویزیونی دیجیتال در این شهر به خبرنگار رودبار ما گفت: ما نمی خواهیم از ماهواره استفاده کنیم اما وضعیت نامناسب فرستنده ها ما را مجبور به این کار می کند.
وی افزود: مردم از این وضعیت خسته شده اند و نیاز به همکاری بیشتر جهت رفع این مشکل دارند تا بتوانند براحتی شبکه های ملی را دریافت کنند.
این جوان بیان داشت: برای آنکه مردم از آنتن های ماهواره استفاده نکنند باید نسبت به تقویت فرکانس شبکه های دیجیتال در این شهر توجه ویژه شود.

,
,
,

در عصری که دشمنان نظام، مصرانه برای نابودی فرهنگ اصیل همه اقوام ایرانی می کوشند و میلیاردها دلار برای این کار با هدف نابودی بنیان خانواده هزینه می کنند، صدا و سیما به کدامین سمت پیش می رود؟!

,

با توجه به وضعیت خاص جازموریان برای آنکه مردم رو به سمت آنتن های ماهواره گرایش پیدا نکنند انتظار می رود مسئولان نسبت به تقویت فرکانس شبکه های دیجیتال در این شهرتوجه ویژه ای داشته باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه