رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی:

برگزاری همایش ملی صنعت و کارآفرینی با حضور مسئولین قضایی و صنایع کشور در مشهد/ بانک‎ها تسهیلات رونق تولید با سود 18 درصد را رعایت نمی‌‎کنند

برگزاری همایش ملی صنعت و کارآفرینی با حضور مسئولین قضایی و صنایع کشور در مشهد/ بانک‎ها تسهیلات رونق تولید با سود 18 درصد را رعایت نمی‌‎کنند
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: همایش ملی صنعت و کارآفرینی با حضور 13 مسئول دستگاه های قضایی و صنایع کشور در مشهد برگزار می شود تا تجارب موفق خراسان رضوی منتقل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرستوها، سید حسن حسینی رئیس خانه صنعت و معدن خراسان رضوی در نشست مطبوعاتی همایش ملی صنعت و کارآفرینی ظهر امروز اظهار داشت: همایش ملی صنعت و کارآفرینی با حضور 13 مسئول دستگاه‌های قضایی و صنایع کشور در مشهد برگزار می‌شود تا تجارب موفق خراسان رضوی بخصوص کمیسیون حمایت از سرمایه‌گذاری منتقل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها،,

وی ادامه داد: اقتصاد در کشور ما بانک محور است و همان‌طور که شاهد بودید امسال با کاهش سود تسهیلات به 15 درصد ابتدا سود سرمایه‌گذاری و سپس سود تسهیلات کاهش یافت.

,

رئیس خانه صنعت و معدن خراسان رضوی ادامه داد: تسهیلات رونق تولید با سود 18 درصد عملاً محقق نمی‌شود از سوی زور تولیدکننده به بانک‌ها نمی‌رسد و به همین دلیل نیازمند حمایت غذایی در این بخش نیز هستیم.

,

وی خاطرنشان کرد: هر حکمی در دستگاه اجرایی نیاز به حمایت قضایی و هر سند اجرایی نیازمند ضمانت حقوقی دارد.

,

حسینی بیان داشت: اقتصاد در خانواده حرف اول را می‌زند و می‌تواند بنیان خانواده را مستحکم سازد اما اگر اقتصاد سالمی نداشته باشیم نمی‌توانیم انتظار جامعه سالمی هم داشته باشیم.

,

وی در انتها بیان داشت: اگر سرمایه‌گذاری‌های سالم موردحمایت دستگاه‌های اجرایی قرارگیرد، سیل بیکاران جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه