دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

حذف شرکت های ایرانی از مناقصه میدان نفتی آزادگان نقض اقتصاد مقاومتی است/شرکت های خارجی مثل توتال ما را در بزنگاه ها رها کردند

حذف شرکت های ایرانی از مناقصه میدان نفتی آزادگان نقض اقتصاد مقاومتی است/شرکت های خارجی مثل توتال ما را در بزنگاه ها رها کردند
دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: همان طوری که همه می دانند، شرکت های خارجی مثل توتال که وزارت نفت قصد واگذاری پروژه میادین بزرگ نفتی را به آن دارد، سابقه درخشانی ندارد و در بزنگاه های حساس ما را رها کردند و رفتند لذا حذف شرکت های داخلی از این مناقصه به ضرر کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید جواد حسینی کیا در گفت و گو با"بوتیا نیوز"در رابطه با اقدام اخیر وزارت نفت مبنی بر حذف شرکت های ایرانی از مناقصه میدان آزادگان در قرارداهای نفتی، گفت: با وجود اینکه شرکت ملی نفت گفته است که 70 درصد قراردادهای ما را شرکت های ایرانی انجام می دهند و تنها 30 درصد آن را شرکت های خارجی انجام می دهند ولی همین میزان هم برای ما زیاد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بوتیا, نیوز,

دبیر اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: وقتی که این همه شرکت توانمند داخلی داریم، ظرفیت اینکه بیشتر این کار را به شرکت های داخلی واگذار کنیم وجود دارد لذا دولت باید این زمینه را فراهم کند که به شرکت های داخلی توجه ویژه ای شود و این مسئله را اقتصاد مقاومتی به ما می گوید.

,

حسینی کیا در ادامه با اشاره به حذف شرکت های ایرانی از مناقصه میدان آزادگان، تصریح کرد: همان طوری که همه می دانند، شرکت های خارجی مثل توتال که وزارت نفت قصد واگذاری پروژه میادین بزرگ نفتی را به آن دارد، سابقه درخشانی ندارد و در بزنگاه های حساس ما را رها کردند و رفتند.

,

وی عنوان کرد: عدم پایبندی شرکت های خارجی به تعهداتشان در واقع جامعه را نگران می کند و دولت باید با احتیاط بیشتری با این ها مذاکره کند چه رسد به اینکه بخواهد با آن ها قرار داد ببندد و موجب این شود که تعدادی از شرکت های داخلی ما محروم شوند.

,

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان خاطر نشان کرد: تعدادی از نمایندگان مجلس قبلا در همین زمینه نامه نوشتند و باز هم پیگیری خواهند کرد که انشالله حقوق مردم  و بیت المال حفظ شود و از توانمندی های داخلی نهایت بهره را ببریم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه