مسئول سازمان بسیج فرهنگیان:
آموزش و پرورش نیازمند وزیری جوان و جهادی است/ دولت و مجلس به دور از سیاسی کاری حساسیت تعلیم و تربیت را در انتخاب وزیر لحاظ کنند
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان گفت: لازم است یک جوان خلاق، با دغدغه و توان مدیریت جهادی که سابقه انقلابیگری دارد و وابسته به جریانهای سیاسی نیست و همچنین دغدغه تربیت دارد، در مسند وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد.[
شعبانعلی رمضانیان، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی سازمان بسیج فرهنگیان، در خصوص تحولات صورت گرفته در سطح وزارت آموزش و پرورش، گفت: تغییراتی که در سطح کشور اتفاق افتاد این سوال را به ذهن متبادر می کند که چه کسی برای وزارت آموزش و پرورش در این مقطع از انقلاب مناسب است و باید وزیر پیشنهادی چه خصوصیاتی داشته باشد؟
,وی ادامه داد: این چه کسی امروز برای وزارت آموزش و پرورش مناسب است باید ابتدا مقطع زمانی ای که وی بناست بر سر کار بیاید مورد بررسی قرار گیرد، ما 37 سال از عمر انقلاب را پشت سر گذاشته ایم و در دوره ای هستیم که دولت بر سر کار بیش از سه سال از زمان مدیریت خود پشت سر گذاشته و وزیری که بناست بر سر کار بیاید عملا چند ماه بیشتر وقت برای خدمتگذاری ندارد و از سوی دیگر آموزش و پرورش نیازمند مواجهه با مسائل و مشکلات بسیاری است که در آن غوطه ور است.
,مسئول سازمان بسیج فرهنگیان، با بیان این که آموزش و پرورش از دو بعد اساسی نیازمند توجه جدی است، تصریح کرد: یک بعد در مورد مسائل معلمان و یک بعد هم وظایف و مسئولیت های آموزش و پرورش نسبت به جامعه هدف که دانش آموزان هستند مطرح است و در این میان اختلاس سنگین صندوق ذخیره فرهنگیان را هم نباید از یاد برد.
,معلم احساس شأن و کرامت ندارد
, معلم احساس شأن و کرامت ندارد,وی افزود: از حیث فرهنگیان، آموزش و پرورش ما متاسفانه به گونه ای است که معلم احساس شأن و کرامت ندارد و متناسب با اقتضای جامعه اسلامی نمی تواند در جامعه زندگی کند و معیشت او نیز مورد غفلت قرار گرفته است. برای مثال هنوز هم مطالبات سال 93 معلمان هم پرداخت نشده و برنامه ای هم برای پرداخت وجود ندارد که حکایت از عدم توجه آموزش و پرورش به بخش اقتصاد دارد.
,رمضانیان به موضوع دوم اشاره کرد و گفت: از حیث مسئولیت و رسالت نهاد تعلیم و تربیت که بناست نیروی آینده ساز کشور را تربیت کند نیز دچار مسائل و مشکلات عدیده هستیم. ما مطالبه رهبری را در تربیت نسلی با هویت مستقل دینی و ملی پیش رو داریم و از سوی دیگر با تهاجم فرهنگی روبرو هستیم که یکی از بسترهای آن در فضای مجازی است. و اوضاع نابسامان آموزش و پرورش در آموزش دهی مهارت های فنی و حرفه ای، آسیب های اجتماعی و ناهنجاری های اخلاقی، اقتصاد آموزش و پرورش، فرسوده بودن ساختار آموزش و پرورش و بی کیفیتی سطح آموزش ها در مدارس از دیگر مشکلات جدی ما هستند.
,مسئول سازمان بسیج فرهنگیان ادامه داد: نهاد تعلیم و تربیت از دستگاه هایی است که همواره مورد طمع دشمن بوده و این مسئله گاه از سوی مدیران ارشد این نهاد جدی گرفته نشده و برای مدیریت و مقابله با آن تدبیر جدی اندیشیده نشده است.
,وی با اشاره به نقش مهم دانشگاه فرهنگیان و مسئله تربیت معلم، بیان داشت: تربیت معلم و نادیده گرفتن اهمیت این مهم و باور داشتن یا نداشتن به ضرورت و فلسفه وجود آن از دیگر مشکلات آموزش و پرورش ماست و در کنار تمام مسائل گفته شده مسئله نفوذ و وجود نفوذی ها در این سازمان بسیار جدی است. دشمن همواره برای نفوذ برنامه ریزی داشته است اما در این دولت این مسئله ظهور و بروز بیشتری یافته است و برخی متاسفانه نسبت به اصل این مسئله حتی عقیده هم ندارند.
,وزیری که انتخاب می شود باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟
, وزیری که انتخاب می شود باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟,رمضانیان تصریح کرد: اگر کسی در مقطعی موفق بوده الزاما این گونه نیست در این زمان هم موفق باشد. شرایط بسیار تغییر کرده و درگیری ها و مشکلات آموزش و پرورش بسیار گسترش پیدا کرده است که مدیریت آن باید در دست کسی باشد که دارای توانایی های متعددی باشد.
,مسئول سازمان بسیج فرهنگیان برخی خصوصیات لازم برای تصدی وزارت آموزش و پرورش را برشمرد و گفت: تسلط بر اوضاع و احوال تعلیم و تربیت، توان حل مسائل معیشتی معلمان، دغدغه مندی در ارزش های انقلاب و ارزش ها، باور مسئله نفوذ و دغدغه مقابله با آن، توان اجرا کردن سند تحول بنیادین و نوسازی نظام فرسوده آموزش و پرورش، سیاست زده نبودن و میدان ندادن به سیاست زدگان این نهاد، باور تهاجم فرهنگی و مقابله با آن و باور دشمنی دشمن، تعهد به انقلاب داشتن و ولایت پذیری واقعی و نه شعاری و تبعیت از اصول کلی انقلاب تبیین شده توسط رهبر انقلاب و درک درست از واقعیت ها و تبدیل آن به برنامه و اجرای موفق برنامه ها از جمله خصوصیاتی است که لازم است در وزیر آموزش و پرورش وجود داشته باشد.
,وی ادامه داد: لازم است یک جوان خلاق، با دغدغه و توان مدیریت جهادی که سابقه انقلابیگری داشته و وامدار و ابسته به جریان های سیاسی نباشد و به ما می توانیم باور داشته باشد و در کنار این مسائل دغدغه تربیت داشته و با توان مدیریتی بالا بتواند برنامهها را اجرا کند، در این مسند قرار گیرد.
,از دولت و مجلس در معرفی و تایید وزیر آموزش و پرورش چه انتظاری میرود!؟
, از دولت و مجلس در معرفی و تایید وزیر آموزش و پرورش چه انتظاری میرود!؟,رمضانیان در خصوص انتظاراتی که از دولت در مورد ویژگی های وزیری که بناست معرفی کند، توضیح داد: دولت باید در معرفی وزیر نگاه عمیقی به مسائل آموزش و پرورش داشته باشد و با ریزنگری در این مسائل کلی، که بیان شد فردی واجد شرایط را معرفی نموده و در این انتخاب سیاسی کاری را دخیل نکند و به گونه ای وزیر را انتخاب کند که این نهاد عظیم را به سوی فلاح و موفقیت رهنمون سازد.
,مسئول سازمان بسیج فرهنگیان ادامه داد: مجلس نیز باید مسائل مربوط به معلمان و نظام تعلیم و تربیت را در نظر بگیرد و فارغ از مسائل جناحی وزیر پیشنهادی دولت را با ریزبینی و دقت در برنامه های عملی و اجرایی انتخاب کند.
,وی تاکید کرد: امید است فردی انتخاب شود که خود را مدیون خون شهدا دانسته و با در نظر گرفتن توانایی خود به دور از نگاه سیاسی برای تحول نظام تعلیم و تربیت عزم خود را جزم کرده و به برنامه های زیربنایی بپردازد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه