رئیس اداره بهزیستی سرپلذهاب خبر داد:
اجرای طرح بینایی سنجی کودکان زیر ۶ سال در شهرستان سرپلذهاب
رئیس اداره بهزیستی سرپلذهاب از اجرای طرح بینایی سنجی با هدف غربالگری بیش از 4 هزار کودک زیر 6 سال در شهرستان خبر داد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهمن بوچانی در گفتگو با بازی دراز، اظهار داشت: طرح بینایی سنجی کودکان 3 تا 6 سال شهرستان وغربالگری با هدف پیشگیری از بیماری های چشمی، نابینایی و کم بینایی همه ساله درشهرستان با محوریت اداره بهزیستی و همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان اجرا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,وی با بیان اینکه این طرح در مهدهای کودک، مراکز پیش دبستانی ها و خانه های بهداشت شهری و روستایی اجرا می شود گفت: در این طرح بیش از4 هزار کودک 3 تا 6 ساله مورد معاینه قرار می گیرند .
,رئیس اداره بهزیستی شهرستان بهترین زمان برای تشخیص بیماری های چشمی کودکان سنین 3 تا شش سالگی عنوان کرد و از والدین خواست برای جلوگیری از هر گونه خطر احتمالی در آینده با مجریان این طرح همکاری کنند.
,بوچانی یادآور شد: سال گذشته در اجرای طرح مذکور2671 هزار کودک مورد معاینه قرار گرفتند و از این تعداد 180کودک مشکوک به تنبلی چشم تشخیص داده شد.
,گفتنی است اجرای طرح غربالگری تنبلی چشم و بینایی سنجی از سوم لغایت هفتم آبان ماه سالجاری درمحل اداره بهزیستی شهرستان سرپلذهاب صورت می پذیرد.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه