logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل:

سومین جشنواره آواها و سرودهای حماسی برگزار می شود

سومین جشنواره آواها و سرودهای حماسی برگزار می شود
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل گفت: سومین جشنواره «آواها و سرودهای حماسی ترنم بیداری بسیج» بصورت متمرکز برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذرسلام، عظیم دشتی در جلسه  اعضای شورای مرکزی انجمن آواها و نواهای سازمان بسیج هنرمندان استان اظهار کرد: سومین جشنواره آواها و سرودهای حماسی ترنم بیداری بسیج بصورت متمرکز وبه میزبانی شیراز برگزار می شود.
وی افزود : حضور مستمر و تاثیرگذار بسیج در تمامی میدان های دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی، یکی از خصوصیات بارز و قابل توجه این نهاد مردمی است.
دشتی گفت: دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران، لحظه ای برای کم فروغ کردن ارزش های انقلاب اسلامی آرام ننشسته و این بار در فکر فتح خاکریزهای فرهنگی جبهه حق هستند، در این نبرد سخت نظام سلطه جهانی با تمامی قوا پا به میدان نهاده و به پشتوانه امپراطوری رسانه ای خود در اندیشه خام نابودی کیان فرهنگی ملل اسلامی به ویژه ام القرای این ملل جمهوری اسلامی ایران هستند در این نبرد که مقام معظم رهبری از آن به عنوان جنگ نرم یاد می کنند قوای جبهه حق به بصیرت و عملکرد آحاد جامعه به ویژه جوانان و از میان جوانان به بسیجیان معطوف است.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان در ادامه بیان داشت : بسیجیان قشرهای مختلف جامعه بعنوان افسران جنگ نرم وظیفه خطیر و حساس را بر عهده داشته و تا رسیدن به فرجامی نیک تکلیف پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی از آنان ساقط نخواهد شد و در این راه سازمان بسیج هنرمندان به عنوان قرارگاه فرهنگی جنگ نرم ا قدام به برگزاری جشنواره های مختلف هنری وادبی می کند که جشنواره آواها و نواها یکی از این جشنواره ها است.
وی افزود: ترنم بیداری با هدف ایجاد جریان مقاوم در تقابل با جبهه فرهنگی و تربیت و تقویت نیروهای هنرمند با قابلیت برتر ترسیم فضای کاری هنری در عرصه جنگ نرم و حمایت از ایده های و استعداد های خلاق و تاثیر گذار در حوزه ی موسیقی انقلاب اسلامی برگزار می شود.
دشتی تصریح کرد: این جشنواره در 3 بخش شامل بخش اصلی یا رقابتی با موسیقی ردیف و دستگاهی، موسیقی پاپ،  موسیقی نواحی و مقامی، سرود و گروه کر، بخش ویژه مدافعان حرم با موسیقی ردیف و دستگاهی، موسیقی پاپ، موسیقی نواحی و مقامی، بخش جنبی و ویژه ( پیشکسوتان ) یعنی آثار تهیه و اجرا شده از ابتدای انقلاب اسلامی تا پایان دفاع مقدس برگزار می گردد.
وی، بسیج- وحدت و هم گرایی ملی- استکبار ستیزی- مقاومت و پایداری- عفاف و حجاب- شهداء(شهدای انقلاب، شهدای دفاع مقدس، شهدای جهان اسلام، شهدای گمنام)- سبک زندگی اسلامی و ایرانی- خودکفایی و استقلال- مضامین اخلاقی- مقاومت اقتصادی و بیداری اسلامی ولایت و ولایت مداری- فتنه- بصیرت- اتحاد ملی و انسجام اسلامی- فرهنگ انتظار- عاشورا- عاشقانه های نجیب(پاک) شادمانه ها- ولادت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)- جلوه های کار و تلاش- مظلومیت فلسطین بحرین و یمن- جنایات منافقین(بویژه هفتم تیر) شخصیت های جهان اسلام و ...را از محورهای موضوعی جشنواره عنوان کرد.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان شرایط عمومی آثار متقاضی شرکت در جشنواره به این شرح اعلام کرد؛
آثار بی کلام در جشنواره پذیرفته نخواهند گردید،حداکثر آثار ارسالی توسط هر گروه به دبیرخانه ی جشنواره،4 اثر است.
فایل های ارسالی آثار، می بایست به صورت صوتی یا تصویری به دبیرخانه ارسال گردند و فایل های بدون شناسنامه ی اثر، پذیرفته نخواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرسلام,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

شناسنامه اثر باید به فایل ارسالی الصاق شده باشد.

,

متن ترانه، آهنگ، سرود یا تصنیف ارسالی باید به فایل اثر، الصاق شده باشد,در بخش موسیقی نواحی، ترجمه ی شعر اثر، می بایست به فایل ارسال اثر الصاق شده باشد.
محتوای آثار ارسالی، می بایست با موازین اخلاقی، عقیدتی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مطابقت داشته باشد.

,
,

دبیرخانه، ارسال کننده ی اثر را به عنوان صاحب اثر می شناسد.

,

پس از ارسال اثر، امکان انصراف یا خروج از جشنواره وجود ندارد.
دبیرخانه اجازه پخش و جانمایی آثار رسیده به دبیرخانه، در اقلام تبلیغی، نمایشگاهی و زمان برگزاری جشنواره را دارد.

,
,

به آثاری که پس از پایان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه رسیده، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

,

آثار منتخب جشنواره به نحو مقتضی توسط سازمان بسیج هنرمندان پخش خواهند شد.

,

دبیرخانه در بهره برداری معنوی از آثار به مانند درج و نشر آثار در اقلام خروجی جشنواره اختیار دارد.

,

آثار با حجم بیش از 50مگا بایت، می بایست به دبیرخانه ی جشنواره تحویل داده شوند.

,

آثار می بایست تولیدی باشند و به آثاری که با استفاده از موسیقی های آرشیوی موجود در فضای موسیقایی کشور باز تولید گردیده اند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

,

آثار ارسالی باید از تولیدات سال 1393 به بعد باشد
 دشتی هم چنین شرایط اختصاصی آثار متقاضی شرکت در جشنواره را به این شرح اعلام کرد:

,
,

1-تعداد اعضای گروه های متقاضی شرکت در جشنواره(گروه های موسیقی ردیف و دستگاهی، پاپ و نواحی) نباید بیش از 10 نفر باشند.
2-زمان اجرای هر اثر از گروه های موسیقی سنت، پاپ و نواحی(مقامی)، حداکثر 10 دقیقه و حداقل 3 دقیقه می باشد
سرود و گروه های کر
3- تعداد اعضای گروه های متقاضی شرکت در بخش سرود و گروه کر، نباید کمتر از 8 نفر و بیشتر از 20 نفر باشد
زمان اجرای هر اثر سرود و گروه های کر، نباید کمتر از 5 دقیقه و بیشتر از 15 دقیقه باشد
4- استفاده از سازهای الکترونیک به شرط رعایت تنظیم، بلامانع خواهد بود
وی افزود: علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود را تا تاریخ پنجم آذر  به دبیر خانه جشنواره واقع درتهران خیابان کریم خان زند، خیابان خرد جنوبی،کوچه مهاجر،پلاک 5 ، طبقه دوم، انجمن موسیقی ارسال کنند.

,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه