مردم سلیمانیه عراق خواستار خروج نظامیان ترکیه از کشورشان شدند
در سلیمانیه عراق بسیاری از فعالان سیاسی با بر پایی راهپیمایی خواهان خروج نیروهای ارتش ترکیه از کشورشان شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکریان،هشت تشکل سیاسی و فعالان مدنی سلیمانیه با تشکیل کمیته مشترک مقابله با حضور نظامی ترکیه در عراق خواهان پایان لشکر کشی اردوغان به کشورشان شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان،,بعد از ظهر امروز نیز در خیابان های سلیمانیه تعدادی از فعالین مدنی و سیاسی کُرد به برپایی راهپیمایی انزجار خود از حضور اشغالگرانه نیروهای نظامی ترکیه در مناطقی از اقلیم کردستان و دخالت در عملیات آزاد سازی موصل را اعلام کردند.
,شرکت کنندگان در این راهپیمایی اعلام کردند تمام اقدامات ترکیه بر علیه کُردها صورت می گیرد و مردم کُردستان عراق از حضور نظامیان این کشور در خاک عراق معترض هستند و خواهان خروج سریع این نیروها هستند.
,کُردهای عراق معتقد هستند ترکیه به رهبری اردوغان یکی از حامیان اصلی داعش محسوب می شود.
,ترجمه مکریان/ منبع خندان
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه