مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان؛
اشتباه خبرنگار باعث دل آزردگی سیستانی ها شده است/همجواری با سیستان و بلوچستان برای کرمان افتخار است
مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمان گفت: اشتباه خبرنگار کرمانی در انعکاس صحبت ها من باعث دل آزردگی مردم سیستان شده است وگرنه کرمان همیشه به همجواری با استان سیستان و بلوچستان افتخار می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از " بوتیا" چندی پیش محمود وفایی مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان در مصاحبه با یکی از خبرنگاران استان کرمان در رابطه با بحث امنیت استان در گذشته، به ناامنی استان کرمان و سیستان و بلوچستان در سالیان دور به دلیل هم جواری با کشور افغانستان اشاره می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بوتیا, ,
,
, این اظهارات آقای وفایی که به اشتباه خبرنگار کرمانی به نحو دیگری منتشر می شود و این گونه انعکاس پیدا می کند که استان کرمان به دلیل همجواری با سیستان و بلوچستان ناامن بوده است در حالی که اصل ماجرا موضوع دیگری بوده و به سرعت هم این اشتباه توسط رسانه مذکور اصلاح می شود ولی این مسئله باعث آزردگی خاطر مسئولین سیستانی می شود تا جایی که معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان روز گذشته در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان،اظهاراتی بیان می کند که مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان در پی سخنان توهین آمیز اخیر خود درباره سیستان و بلوچستان، باید از مردم ولایت مدار استان عذرخواهی کند.
, تسنیم ,همجواری با سیستان و بلوچستان برای ما افتخار است
, همجواری با سیستان و بلوچستان برای ما افتخار است, همجواری با سیستان و بلوچستان برای ما افتخار است,در همین رابطه محمود وفایی در گفت و گو با " بوتیا " اظهار کرد: این مسئله اشتباه خبرنگار بوده است و من به هیچ عنوان این صحبت را مطرح نکردم.
, بوتیا , بوتیا ,مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمان افزود: من گفته بودم که در سال های بسیار دور، استان های شرقی کشور از جمله کرمان و سیستان و بلوچستان به دلیل هم جواری با افغانستان و بحث مواد مخدر آسیب های زیادی دیدند و برچسب ناامنی برای این استان ها زده شده بود ولی خبرنگار به اشتباه نوشته بود به دلیل هم جواری با سیستان و بلوچستان این نا امنی ایجاد شده است که با یددن این اشتباه خبرنگار، اصلاحیه ان را هم منتشر کردیم.
,وفایی تاکید کرد: مردم بزرگ سیستان باید بپذیرند که این اشتباه خبرنگار بوده است و گرنه هم جواری با سیستان و بلوچستان برای ما افتخار است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه