خطیب جمعه شهر زاویه اعلام کرد:
طرح جدید سازمان ملل، نقشه ای برای رهایی عربستان از باتلاق خودساخته در یمن
امام جمعه شهر زاویه گفت: عربستان نتوانسته به هیچ یک از اهدافش در یمن دست یابد از این رو دست به دامان قدرتهای غربی و سازمان ملل شده تا از این باتلاق خارج شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرخبر، حجت الاسلام حسن باقری امام جمعه شهر زاویه در خطبه های امروز نماز جمعه این شهر با اشاره به تحولات منطقه گفت: عملیات آزادسازی موصل در حالی ادامه دارد که نیروهای عراقی اعلام کردند مرحله اول عملیات را با موفقیت به پایان رسانده اند.
باقری اظهار کرد: نیروهای عراقی بیش از ۸۰ روستا را در موصل آزاد کرده و بیش از ۱۱۰۰ تروریست تکفیری را به هلاکت رسانده اند.
وی افزود: ائتلاف خارجی به رهبری آمریکا به دولت عراق فشار زیادی وارد می کنند که مانع مشارکت بسیج مردمی حشدالشعبی شود.
خطیب جمعه زاویه تصریح کرد: هدف آمریکا و سایر مخالفان بسیج مردمی عراق این است که زمینه اختلافات پس از آزادسازی موصل را فراهم کنند.
وی در ادامه با اشاره به تحولات یمن گفت: این هفته جنگ در یمن ادامه یافت و نیروهای متجاوز سعودی به حملات خود علیه مردم تداوم بخشیدند.
باقری ابراز کرد: ولد الشیخ نماینده سازمان ملل در این هفته به صنعا رفت و طرح خود را برای پایان جنگ مطرح کرد.
وی تصریح کرد: جنبش انصارالله طرح ولد الشیخ را مردود دانست و آن را رد کرد.
باقری ابراز کرد: عربستان نتوانسته به هیچ یک از اهدافش در یمن دست یابد از این رو دست به دامان قدرتهای غربی و سازمان ملل شده تا از این باتلاق خارج شود.
وی خاطرشان کرد: از این رو ولد الشیخ را نباید نماینده سازمان ملل دانست بلکه او نماینده عربستان است که هدفش ایجاد صلح در یمن نیست و به فکر پیاده کردن طرح آل سعود است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه