فرمانده انتظامی قصرقند:
کشف 14هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرقند/ شهروندان برای کنترل قاچاق و حفظ امنیت با نیروی انتظامی همکاری کنند
فرمانده انتظامی قصرقند از کشف 14 هزار لیتر سوخت قاچاق در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید نوری در گفت و گو با خبرنگار پاپایا،با اشاره به اجرای طرح کوثر در قصرقند، اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و فرآوردههای سوختی و به منظور افزایش امنیت جامعه، طرح کوثر با استفاده از توان یگانهای عملیاتی شهرستان قصرقند به مرحله اجرا درآمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاپایا,وی افزود: ماموران پلیس در اجرای این طرح موفق به توقیف سه دستگاه خودروی سبک و سنگین شده و در بازرسی از این خودروها 14 هزار لیتر سوخت قاچاق را کشف کردند.
فرمانده انتظامی قصرقند در پایان با تاکید بر لزوم همکاری عموم مردم با نیروی انتظامی برای کنترل قاچاق و حفظ امنیت، تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه جابهجایی مشکوک سوخت، موارد را بلافاصله از طریق مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع دهند.
انتهای پیام/
وی افزود: ماموران پلیس در اجرای این طرح موفق به توقیف سه دستگاه خودروی سبک و سنگین شده و در بازرسی از این خودروها 14 هزار لیتر سوخت قاچاق را کشف کردند.
,فرمانده انتظامی قصرقند در پایان با تاکید بر لزوم همکاری عموم مردم با نیروی انتظامی برای کنترل قاچاق و حفظ امنیت، تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه جابهجایی مشکوک سوخت، موارد را بلافاصله از طریق مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع دهند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه