فرماندار شازند:
13 آبان، فرصت مغتنمی برای آشنایی نسل نوجوان با فرهنگ استکبار ستیزی
فرماندار شازند با بیان اینکه در این روز مهم و تاریخی ریشه استکبار جهانی برای همیشه از ایران برچیده شد، اظهار کرد: 13 آبان فرصت مغتنمی برای آشنا ساختن نسل نوجوان جامعه با فرهنگ استکبار ستیزی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، غلامعباس میرزایی فرماندار شهرستان شازند در جلسه هماهنگی برنامه های روز 13 آبان ماه که باحضور مسئولان درمحل فرمانداری شهرستان برگزار شد گفت: روز 13 آبان از اهمیت ویژه ای در نظام اسلامی ما برخوردار است به نحوی که ما این روز را روز ملی مبارزه با استکبار جهانی می دانیم.
وی افزود: در تاریخ سراسر افتخار وپراز فراز ونشیب انقلاب ما چنین روزی آبستن حوادث بیشماری است ، چراکه در این روز تقابل حق وباطل وجود دارد وبا مرور تاریخ اهمیت این روز بزرگ برای ما بیشتر نمایان می شود.
,
,
,

, ,
فرماندار شازند با بیان اینکه در این روز مهم و تاریخی ریشه استکبار جهانی برای همیشه از ایران برچیده شد، اظهار کرد: 13 آبان فرصت مغتنمی برای آشنا ساختن نسل نوجوان جامعه با فرهنگ استکبار ستیزی است.
میرزایی گفت: 13 آبان سالروز سه رویداد تبعید حضرت امام در سال 42، کشتار ددمنشانه دانش آموزان توسط رژیم طاغوت درسال 57 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام بیانگر عظمت این روز در تاریخ انقلاب اسلامی است.
,
,
,
وی با تاکید بر حضور گسترده دانش آموزان و اقشار مختلف مردم در راهپیمایی این روز بیان کرد: راهپیمایی 13 آبان ماه به عنوان نمادی از استکبار ستیزی ملت ایران امسال باید باشکوهتر از سال های گذشته در این شهرستان برگزار شود.
فرماندار شازند تصریح کرد: روز 13 آبان ماه، مختص حزب و جناح و گروه خاصی نیست و همه باید در این مراسم حضور پر رنگ داشته باشند چرا که همه معتقد به نظام و پیرو منویات مقام معظم رهبری هستیم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه