امام جمعه ی اهل سنت شهرستان هامون؛

۱۳ آبان، انقلاب دوم ملت ایران/ بسیج دانش آموزی یکی از مهم ترین عوامل قدرت و استحکام انقلاب اسلامی است

۱۳ آبان، انقلاب دوم ملت ایران/ بسیج دانش آموزی یکی از مهم ترین عوامل قدرت و استحکام انقلاب اسلامی است
امام جمعه ی اهل سنت شهرستان هامون عنوان کرد: بسیج دانش آموزی یکی از مهم ترین عوامل قدرت و استحکام انقلاب اسلامی است بنابراین از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبدالله حسن زهی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: تفکر بسیج از عاشورا و قیام امام حسین نشات گرفته بنابراین دارای ویژگی های منحصر به فردی از قبیل، مقاومت، شهادت، انقلابی گری و ایثار می باشد.

وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت و قدرت بسیج دانش آموزی این نهاد با سلاح ایمان و علم باید بیش از پیش تقویت شده تا همچنان شاهد رشد و تعالی ایران اسلامی باشیم.

مولوی حسن زهی با عنوان اینکه، ۱۳ آبان روز انقلاب دوم ایران اسلامی است خاطرنشان کرد: متاسفانه سفارت آمریکا در ایران نه تنها سفارت نبوده بلکه بهترین مکان جهت جاسوسی برای آنان به شمار می رفت که در این راستا با حمایت مردم، تعدادی از دانشجویان انقلابی در کمترین زمان ممکن سفارت را تصرف کردند.

حسن زهی تصریح کرد: دشمن با انواع شبکه های ماهواره ای مستهجن و ترویج سرگرمی های نامتعارف به دنبال تخریب عقاید مذهبی نوجوانان و جوانان و در نتیجه ضعف کشور است بنابراین با روشنگری و فرهنگ سازی مناسب باید از فرزندان ایران اسلامی حمایت و حفاظت کرد.

امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون ابراز داشت: به منظور آمادگی بیشتر نوجوانان با تحرکات دشمن باید نوجوانان را دشمن شناس کرده چرا که دشمن و در راس آن امریکای جهانخوار در همه حال به دنبال ضربه وارد کردن به نظام مقدس اسلامی است بنابراین فرزندان ایران اسلامی باید مکر و حیله آنان آشنا و در برابر آن چاره ای بیندیشند.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه